Nieuws

February 15, 2024

Optimaliseer je vlamniveau om uit te breiden en te verkennen in Enshrouded

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

Als het gaat om het uitbreiden van je basis in Enshrouded en het verkennen van de rest van de kaart, komt het allemaal neer op het Flame-niveau van je personage. In deze gids leggen we uit hoe Flame-niveaus werken in Enshrouded en geven we tips over hoe je je Flame-niveau kunt verhogen.

Optimaliseer je vlamniveau om uit te breiden en te verkennen in Enshrouded

Vlamniveaus begrijpen

Vlamniveaus in Enshrouded bepalen je voortgang en toegang tot verschillende delen van het spel. Om je Vlamniveau te controleren, ga je naar het Vlamaltaar op je basis en communiceer ermee. Hier vind je een lijst met bronvereisten waaraan je moet voldoen om je Vlamaltaar een hoger niveau te geven.

Je vlamniveau verhogen

Om je Vlamniveau te verhogen, moet je de benodigde grondstoffen verzamelen en ze allemaal tegelijk hebben. Deze hulpbronnen zijn over de hele wereld te vinden, en voor sommige is het mogelijk dat je specifieke bazen moet verslaan of bepaalde locaties moet bezoeken. Zodra je alle benodigde grondstoffen hebt verzameld, bezoek je het Vlamaltaar en selecteer je de optie "Versterk de Vlam".

Het bereiken van het hoogste vlamniveau

Wanneer je het hoogste Vlamniveau in Enshrouded bereikt, is de optie om de Vlam te versterken niet langer beschikbaar. Dit geeft aan dat je het maximale niveau voor je Vlamaltaar hebt bereikt. Als je echter gebieden met Deadly Shroud tegenkomt die je ervan weerhouden om naar binnen te gaan, betekent dit dat je je Flame Altar naar het volgende niveau moet upgraden. Je kunt de optie Upgrade Altar blijven gebruiken om de basislimieten rond je Flame Altar uit te breiden.

Conclusie

Het verhogen van je Flame-niveau is cruciaal voor het uitbreiden van je basis en het verkennen van nieuwe locaties in Enshrouded. Zorg ervoor dat je de benodigde grondstoffen verzamelt en versterk je Flame Altar om verder te komen in het spel. Houd er rekening mee dat de ontwikkelaars nieuwe updates en wijzigingen kunnen introduceren, dus houd ons in de gaten voor eventuele wijzigingen aan het Flame-niveausysteem.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws