Nieuws

February 15, 2024

Optimaliseer je schattenjacht in Skull and Bones: voltooi de Life After Death-missie en verdien waardevolle beloningen

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Schatzoeken is een sleutelelement in het piratenspel Skull and Bones. De Life After Death-missie onderscheidt zich als een unieke zoektocht waarbij waardevolle schatten worden afgeleverd aan de vreedzame Sea People. In deze gids begeleiden we je door het proces van het oppakken en voltooien van de Life After Death-missie.

Optimaliseer je schattenjacht in Skull and Bones: voltooi de Life After Death-missie en verdien waardevolle beloningen

Het oppakken van de Life After Death-missie

Om de Life After Death-missie te beginnen, moet je naar Verona Falls gaan. Als je er nog niet eerder bent geweest, zie je een vraagteken in een cirkel met het label 'onbekend'. Vaar naar Verona Falls en stap uit om de NPC te vinden die je de zoektocht zal geven. Het wordt aanbevolen om een ​​schip van niveau vier te hebben om de missie succesvol te voltooien.

De missie Leven na de dood voltooien

Zodra je de missie hebt geaccepteerd, ontvang je een schatkaart van de Sea People Merchant. De kaart geeft een hint over de locatie van de begraven schat, die voor elke speler uniek is. In plaats van naar boven te gaan in de ruïnes, ga je terug naar de ingang van de buitenpost en ga je linksaf. Volg het pad tot je het einde bereikt, waar je de overblijfselen vindt. Het gebied wordt rood gemarkeerd, zodat het gemakkelijk te herkennen is.

Nadat je de overblijfselen hebt opgehaald, ga je terug naar de Sea People Merchant om rijst op te halen. Je volgende bestemming is de Lanitra-buitenpost, gelegen in het noorden. Praat daar met de Sea People Huntmaster om Toaka Gasy te verkrijgen.

Om tijd te besparen, is het raadzaam om Lanitra te ontdekken voordat je de zoektocht activeert, zodat je er snel naartoe kunt reizen. Vanuit Lanitra reist u snel naar Fort Louis, een buitenpost ten zuiden van de Sea People. Lever de stoffelijke resten af ​​bij de Sea People in Fort Louis.

Ga ten slotte zuidwaarts naar Tenina Town aan de kust van Tenina. Communiceer met de locatie om de zoektocht te voltooien en je beloningen te ontvangen.

Door deze stappen te volgen, voltooi je de Life After Death-missie in Skull and Bones met succes en verdien je waardevolle beloningen. Veel plezier met schatzoeken!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws