Nieuws

February 15, 2024

Optimaliseer je feest in Granblue Fantasy: Relink - Kies de beste personages voor succes

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

In het spel Granblue Fantasy: Relink is het optimaliseren van je feest cruciaal voor succes. Met meer dan een dozijn ontgrendelbare personages vereist het vinden van de juiste match een zorgvuldige afweging. Voordat je beslist wie een level omhoog gaat, is het belangrijk om het nut van elk personage te beoordelen.

Optimaliseer je feest in Granblue Fantasy: Relink - Kies de beste personages voor succes

Uw feest kiezen

Bij het selecteren van je gezelschap in Granblue Fantasy: Relink zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Je kunt je beslissing baseren op het karakterontwerp of de voorkeur van andere games in de franchise. Ongeacht je doel, de focus moet altijd liggen op hoe de personages samenwerken in je vierkoppige opstelling.

De beste karakters

Hoewel elk personage in Granblue Fantasy: Relink levensvatbaar kan zijn als het op de juiste manier is gebouwd of als je van hun gameplay geniet, vallen sommige personages op door hun sterke punten en veelzijdigheid. Dit zijn de belangrijkste personages in het spel:

1. Charlotte

Charlotte is een onafhankelijk personage dat uitblinkt in het aanrichten van zware schade en tegelijkertijd een robuuste verdediging behoudt. Haar onoverwinnelijke vaardigheid maakt haar voor een aanzienlijke tijd onkwetsbaar, waardoor ze aanvallen van bazen kan weerstaan. Met Sword of Lumiel richt ze indrukwekkende schade aan zonder te bewegen, en ze kan de verdediging van vijanden verlagen met behulp van Shining Onslaught. K枚nigsschild vermindert de schade die ze van vijanden oploopt, waardoor haar overlevingskansen in gevechten toenemen.

2. Cagliostro

Cagliostro wordt beschouwd als de beste supporter in het spel. Haar Phantasmagoria-vaardigheid biedt een teambrede verbetering voor aanval, verdediging en kritieke snelheid, ongeacht de positie van de groepsleden. Bovendien kan ze de aanval van vijanden verlagen, hun versterkingen wegnemen en bondgenoten genezen en weer tot leven wekken. Haar unieke vaardigheden maken haar een verbeterde versie van Gran en Djeeta.

3. Percival

Percival is een tanky DPS-personage dat uitblinkt in het bieden van steun aan het feest. Zijn debuff-vaardigheid, X-Seele, brengt Petrify toe aan vijanden en verlaagt hun verdediging, waardoor ze kwetsbaarder worden voor schade. Zijn buff-vaardigheid, Flammenmarsch, verbetert de aanval en verdediging van het hele gezelschap, waardoor de algehele schade en verdediging worden vergroot. Met de juiste constructie en bekwame combo-uitvoering kan Percival enorme schade aanrichten, waardoor hij waardevol wordt voor eindspelcontent.

4. Oma en Djeeta

Gran en Djeeta bieden ongelooflijke veelzijdigheid. Ze kunnen worden gevormd tot uitstekende genezers en ondersteunende karakters of krachtige DPS met Wind-elementschade. Door hun brede scala aan vaardigheden kunnen ze meerdere rollen in de partij vervullen.

5. Vaan

Vane staat bekend als een tanky DPS-personage en is een van de beste in die rol. Zijn versterkingsvermogen, Rampart, cre毛ert een tijdelijke onoverwinnelijkheidsbubbel die alle bondgenoten daarin beschermt tegen vijandelijke schade en effecten. Dankzij deze unieke vaardigheid kan het team de mechanica in moeilijke baasfasen omzeilen.

6. Lancelot

Lancelot is een personage dat uitblinkt in het ontwijken van vijandelijke aanvallen en het beheersen van het verloop van de strijd. Zijn vaardigheden zoals Blade Impulse en Southern Cross combineren gemakkelijk, waardoor snelle en krachtige aanvallen mogelijk zijn. Zijn zelfverbetering, Blauer Dolch, verhoogt zijn schade-output.

7. Io

Io is een vroeg personage met veelzijdige vaardigheden die zowel voor de aanval als voor ondersteuning kunnen worden gebruikt. Door lage cooldown-spreuken zoals Freeze of Fire te gebruiken, kan Io schade aanrichten en debuffs verspreiden terwijl hij krachtige lichtgolven opbouwt.

Conclusie

In Granblue Fantasy: Relink is het optimaliseren van je feest essentieel voor succes. Denk na over de sterke punten en capaciteiten van elk personage en hoe ze samenwerken in jouw opstelling. Experimenteer met verschillende combinaties en vind de beste pasvorm voor jouw speelstijl. Onthoud dat, hoewel deze personages opvallen door hun sterke punten, het belangrijk is om op je eigen sterke punten en voorkeuren in te spelen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pok茅mon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pok茅mon VGC's metagame

Nieuws