Nieuws

February 14, 2024

Optimalisatie van de pantserselectie in Helldivers 2: de beste keuzes voor mobiliteit, snelheid en balans

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

In Helldivers 2 zijn er drie soorten bepantsering: lichte, medium en zware constructies. Elk type heeft zijn eigen passieve statistieken die gevechtsverbeteringen op het veld bieden. Hoewel sommige passieve statistieken tijdens het spel worden herhaald, zijn er verschillende combinaties beschikbaar, zoals lichte of zware kogelvrije vesten met een vermindering van de explosieve schade van 50 procent.

Optimalisatie van de pantserselectie in Helldivers 2: de beste keuzes voor mobiliteit, snelheid en balans

Bij het kiezen van bepantsering is het belangrijk om rekening te houden met je speelstijl, wapens en list. Bovendien, of je nu alleen of met een team speelt, heeft ook invloed op de keuze van je kogelvrije vesten.

Het beste type pantser om te kopen is licht pantser. Het biedt niet alleen passieve statistieken die vergelijkbaar zijn met middelzware of zware typen, maar geeft ook prioriteit aan mobiliteit. Dit zorgt voor moeiteloos glijden, duiken en ontwijken van kogels zonder overweldigd te worden door vijanden. De extra mobiliteit maakt ook het gebruik van stijvere wapens en stationaire steunwapens mogelijk.

Hier is onze ranglijst van het beste pantser in Helldivers 2:

  1. SC-34 Infiltrator (licht)
  2. DP-53 Verlosser van de Vrije of DP-40 Held van de Federatie (medium)
  3. CE-35 Trench Engineer (medium)
  4. SC-30 Trailblazer Scout (licht)
  5. CM-09 Bottennapper (medium)
  6. SA-12 servo-ondersteund (medium)
  7. B-24 Enforcer (gemiddeld)

Houd er rekening mee dat deze lijst kan veranderen als er nieuwe kogelvrije vesten beschikbaar komen.

Bij het kiezen van bepantsering is het belangrijk om prioriteit te geven aan snelheid en balans. Als je solo speelt, is het aan te raden om lichte bepantsering te kiezen. Als je echter met een team speelt, is het raadzaam om meer gebalanceerde kogelvrije vesten te hebben, waarbij je passieve statistiek afhankelijk is van je speelstijl en Stratagem-keuzes.

De beste keuze is het lichte pantser van de SC-34 Infiltrator. Het is momenteel de snelste in Helldivers 2 en wordt geleverd met evenwichtige statistieken. Hoewel het geen extra bescherming biedt binnen zijn passieve componenten, ligt zijn kracht in zijn algehele snelheid, stealth en herpositioneringsvermogen. De Infiltrator is een geweldige keuze voor zowel solo- als teamspelers.

De DP-53 Saviour of the Free en DP-40 Hero of the Federation zijn ook uitstekende keuzes. Ze bieden uitgebalanceerde statistieken, waardoor je snelheid en extra demping krijgt tegen inkomende schade. De Redder van de Vrijen vermindert het risico op overlijden door bloedingen en kritieke schade, waardoor het bijzonder nuttig is tijdens Terminid-zwermen.

De CE-35 Trench Engineer is een goed uitgebalanceerd medium pantser. Het biedt een vermindering van 30 procent in de terugslag van wapens wanneer het gehurkt en op de buik ligt, waardoor het ideaal is voor stealth- of langeafstandsgevechten. Het biedt ook twee extra granaten, waardoor een efficiënte eliminatie van de vijand mogelijk is.

De SC-30 Trailblazer Scout is een ander licht pantser dat uitblinkt in snelheid en uithoudingsvermogen. Het is het meest geschikt voor zeer alerte spelers die van constante beweging houden. De kleine bepantsering betekent echter dat schade sneller kan worden opgelopen dan bij andere kogelvrije vesten.

De CM-09 Bonesnapper fungeert als hospik van de groep. Het zorgt voor extra stimulatie en extra gezondheid, waardoor een tankachtigere constructie ontstaat zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid. Dit pantser wordt aanbevolen voor solospelers en mensen die een ondersteunende rol willen vervullen.

De SA-12 Servo Assisted biedt uitgebalanceerde statistieken, met extra ledemaatbescherming en een groter werpbereik. Het is een uitstekende keuze voor sabotagemissies en vermindert het risico op gebroken ledematen door explosieve schade.

De B-24 Enforcer, hoewel een Superstore-pantser, is het vermelden waard. Het omvat redelijke passieve elementen die de terugslag verminderen en de weerstand tegen schade vergroten. Het is handig bij gevechten op lange afstand, maar door het lage herstel van het uithoudingsvermogen loopt de speler gevaar als hij vast komt te zitten in vijandelijk gebied.

Concluderend: geef bij het kiezen van bepantsering in Helldivers 2 prioriteit aan mobiliteit, snelheid en balans. Denk aan je speelstijl, wapens en of je alleen of met een team speelt. De SC-34 Infiltrator, DP-53 Saviour of the Free en DP-40 Hero of the Federation behoren tot de beste keuzes. Het beste pantser voor u hangt uiteindelijk echter af van uw individuele voorkeuren en strategieën.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws