Nieuws

November 8, 2023

Ontgrendel skins met een winterthema in Brawlhalla's Jotunn Winter Battle Pass

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Brawlhalla brengt de Jotunn Winter Battle Pass terug, waardoor spelers de kans krijgen gemiste beloningen te ontgrendelen. Dit is het derde seizoen van de Classic Battle Passes dat terugkeert naar de game. In tegenstelling tot sommige andere titels worden Brawlhalla Battle Passes niet permanent opgeborgen nadat ze in eerste instantie zijn afgelopen. Spelers kunnen er weer in springen en proberen de cosmetica en andere items met een winterthema in het spel te ontgrendelen. Deze Classic Battle Passes zijn echter slechts voor een beperkte tijd verkrijgbaar, dus wees er snel bij als je de wintergerelateerde skins in handen wilt krijgen.

Ontgrendel skins met een winterthema in Brawlhalla's Jotunn Winter Battle Pass

Jotunn Winter Battle Pass-details

  • Seizoen 3 van de klassieke gevechtspassen
  • Start op 8 november
  • Bevat cosmetica met een winterthema

Legendarische items beschikbaar

  • Jormungandr Mako – Niveau 1
  • Koninklijke Krijger Thor – Niveau 23
  • Meestersmid Ulgrim – Niveau 47
  • Vanir Guardian Bodvar – niveau 71
  • Aurora Brynn – Niveau 85

Deze legendarische skins zijn beschikbaar aan de premium kant van de Battle Pass, bekend als de Gold Pass. Om de coolere items te ontgrendelen, heb je deze kant van de pas nodig. Houd er rekening mee dat de Brawlhalla Jotunn Winter Battle Pass slechts een beperkte tijd beschikbaar is, dus zorg ervoor dat je deze voltooit als je een van deze skins wilt bemachtigen.

De Battle Pass is niet zo moeilijk om doorheen te werken, dus het is de moeite waard om er de komende weken in te duiken. Hoewel deze Battle Pass-skins niet de zeldzaamste zijn in Brawlhalla, worden ze wel zeldzamer nadat ze het spel hebben verlaten.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws