Nieuws

February 15, 2024

Ontgrendel Quagmire en Peter Griffin in Infinite Craft

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Moeras creëren in oneindig ambacht

Infinite Craft biedt de mogelijkheid om verschillende personages uit de populaire animatieserie Family Guy te creëren. Een van deze personages is Quagmire, de hilarische buurman van de Griffins. Hoewel het spel het woord 'Quagmire' gebruikt om naar een landmassa te verwijzen in plaats van naar het personage uit de show, kunnen spelers nog steeds Quagmire maken met behulp van een combinatierecept in vier stappen.

Ontgrendel Quagmire en Peter Griffin in Infinite Craft

Het recept om Quagmire te maken is als volgt:

  1. Water + Water = Meer
  2. Meer + Aarde = Moeras
  3. Moeras + Aarde = Modder
  4. Modder + Moeras = Moeras

Het creëren van Quagmire kan als een verrassing komen, omdat hij, in tegenstelling tot andere showpersonages, gemakkelijk kan worden gemaakt. Het woord ‘Quagmire’ verwijst echter ook naar ‘een zacht drassig stuk land’, wat sommige spelers in verwarring kan brengen als ze alle personages proberen te ontgrendelen.

Family Guy creëren in oneindig ambacht

Naast Quagmire kunnen spelers ook het iconische personage Peter Griffin creëren in Infinite Craft. Om Peter Griffin te ontgrendelen, kunnen spelers Quagmire naast een Baconator gebruiken. Als spelers Family Guy echter gewoon als item aan hun verzameling willen toevoegen, kunnen ze deze stappen volgen:

  1. [Stap 1]
  2. [Stap 2]
  3. [Stap 3]

Door deze stappen te volgen kunnen spelers Family Guy creëren en de mogelijkheden verkennen om nog meer personages uit de show te creëren.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

Meer dan 100 spelers strijden in TFT Set 11's eerste EMEA Golden Spatula Cup
2024-04-25

Meer dan 100 spelers strijden in TFT Set 11's eerste EMEA Golden Spatula Cup

Nieuws