Nieuws

February 14, 2024

Ontgrendel het Ashen Corsair-onderzoek en claim de rijkdommen van het schip

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Om het Ashen Corsair-onderzoek in Skull and Bones te ontgrendelen, moet je eerst de Infamy-rang van Buccaneer bereiken. Zodra je deze rang hebt bereikt, zijn er onderzoeken en geruchten beschikbaar die je kunt volgen en oplossen. Ga naar het Pakhuis in Saint-Anne en zoek naar een krant op de toonbank. Pak het op om het Ashen Corsair-onderzoek te starten.

Ontgrendel het Ashen Corsair-onderzoek en claim de rijkdommen van het schip

Het Ashen Corsair-onderzoek bestaat uit een reeks aanwijzingen die je moet volgen om de zoektocht te voltooien. Elke aanwijzing wordt gedocumenteerd op het tabblad Onderzoeken van het Kennismenu. Nadat je een nieuwe aanwijzing hebt ontvangen, controleer je altijd het tabblad Onderzoeken om de volgende stap te zien.

  1. Plunder de Guerande-nederzetting: Je eerste stap is het plunderen van de Guerande-nederzetting net ten zuiden van Saint-Anne. Als je de eerste plundergolf voltooit, krijg je een nieuwe onderzoeksaanwijzing.
  2. Vind de boodschap in een fles: Volgens de aantekeningen zou je de boodschap vervolgens in een fles in de West Basin-regio moeten vinden. Ga naar de buitenpost van Ile Michel in de regio West Basin en zoek naar de fles. Het kan spawnen tussen de kleinere eilanden ten zuiden van de buitenpost of vlak voor de buitenpost. Zoek naar een gouden gloed in de zee.
  3. Op jacht naar The Ashen Corsair: Uit het bericht in de fles blijkt dat piraten een muiterij plannen op The Ashen Corsair, vlakbij de Three Brothers-buitenpost. Vaar dicht bij de buitenpost en de Ashen Corsair zal nabij de eilanden spawnen. Val de Ashen Corsair aan en ga aan boord zodra de gezondheid laag is. Verzamel zoveel mogelijk zilver en lees de laatste opmerking op het tabblad Onderzoeken om de zoektocht te voltooien.

Houd er rekening mee dat het Ashen Corsair-onderzoek deel uitmaakt van de Skull and Bones Premium-editie en mogelijk niet onmiddellijk beschikbaar is. Ontgrendel het onderzoek door de Infamy-rang van Buccaneer te bereiken en volg de aanwijzingen om de rijkdommen van het schip te claimen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws