Nieuws

February 13, 2024

Ontgrendel de pijnonderdrukkingsrune: vind de zilveren handtrainingshamer in WoW Classic

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

De Silver Hand Training Hammer is een belangrijk zoektochtitem voor Priest-spelers in fase twee van World of Warcraft Classic Season of Discovery. Dit item kan je een aanwijzing geven die uiteindelijk leidt tot een van de beste Runen van je klasse.

Ontgrendel de pijnonderdrukkingsrune: vind de zilveren handtrainingshamer in WoW Classic

Het vinden van de zilveren handtrainingshamer

Om de Silver Hand Training Hammer te vinden in World of Warcraft Classic Season of Discovery, moet je verschillende Scarlet Monastery Wings bezoeken. Dit item kan worden geplunderd door mobs te doden, zowel binnen als buiten de kerkers van het Scarlet-klooster. Hoewel het bekend is dat het het meeste van Scarlet Magicians valt, kan het van elk van de Scarlet-vuilnismobs in het gebied vallen. Het lijkt echter niet van de bazen te komen.

De betekenis van de zilveren handtrainingshamer

De Silver Hand Training Hammer is een aanwijzing in de zoektocht naar de Pain Suppression Rune voor priesters in World of Warcraft Classic Season of Discovery. Deze Rune vereist dat spelers vier verschillende begraafplaatsen bezoeken om Graveyard Echoes te verzamelen. De tekst van de Silver Hand Training Hammer wijst je naar een graf op Theramore Island. Naast de locatie op Theramore Island moet je ook de Arathi Highlands, Swamp of Sorrows en het Scarlet Monastery – Graveyard bezoeken. Zodra je alle vier de Graveyard Echoes hebt, keer je terug naar het Scarlet Monastery om je beloning te verzamelen.

Aanbevelingen

Als je van plan bent om aan de zoektocht naar de Pain Suppression Rune te beginnen, is het raadzaam om te wachten tot je dichter bij niveau 40 bent. Deze missieketen vereist meerdere bezoeken aan de Scarlet Monastery-kerkers en reizen naar zones op een hoger niveau. Door te wachten tot je dichter bij niveau 40 bent, ben je beter uitgerust om de uitdagingen aan te gaan die je te wachten staan.

Conclusie

De Silver Hand Training Hammer is een cruciaal item voor Priest-spelers in World of Warcraft Classic Season of Discovery. Door dit item te vinden, ontgrendel je een aanwijzing die naar de Pain Suppression Rune leidt. Vergeet niet om de Scarlet Monastery Wings te bezoeken en de mobs te verslaan om je kansen op het verkrijgen van de Silver Hand Training Hammer te vergroten. Veel succes met je zoektocht!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws