Nieuws

February 13, 2024

Ontgrendel de geheimen van schande in Skull and Bones

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Skull and Bones, de langverwachte game, is officieel gelanceerd op 13 februari en biedt spelers de mogelijkheid om hun reis voort te zetten of opnieuw te beginnen. Een van de belangrijkste mechanismen in het spel is Infamy, dat een cruciale rol speelt in de voortgang van de speler. In dit artikel zullen we onderzoeken wat Infamy is, hoe het werkt en de verschillende Infamy-rangen in Skull and Bones.

Ontgrendel de geheimen van schande in Skull and Bones

Wat is schande in Skull and Bones?

Infamy in Skull and Bones is het equivalent van ervaringspunten in andere games. Het vertegenwoordigt je spelersniveau en is een maatstaf voor je bekendheid als piraat. Je Infamy-rang is zichtbaar voor andere spelers, zodat ze je expertiseniveau kunnen meten.

Terwijl je de Infamy-rangen beklimt, krijg je toegang tot meer uitdagende missies en formidabele bazen. Verkopers zullen eerder bereid zijn om aan jou te verkopen, en er zal een breder scala aan schepen, upgrades, uitrusting en items beschikbaar komen. Bovendien ontgrendel je bij het bereiken van bepaalde Infamy-niveaus exclusieve speciale blauwdrukken. Elke keer dat je een nieuw Infamy-niveau bereikt, ontvang je ook mysterieuze items per post van een anonieme donor.

De schande scoort in Skull and Bones

Skull and Bones beschikt momenteel over 10 Infamy-rangen, die elk een ander niveau van bekendheid vertegenwoordigen. Deze rangen, gerangschikt van minst tot meest berucht, zijn:

  • Verstotene
  • Schurk
  • Rover
  • Vrijbuiter
  • Zeerover
  • Brigand
  • Stroper
  • Zeerover
  • Moordenaar
  • Hoofdpin

Het is vermeldenswaard dat Ubisoft in de toekomst mogelijk extra rangen introduceert als de game aan populariteit wint.

Hoe u uw schandelijke rang kunt verhogen

Om je Infamy-rang in Skull and Bones te verhogen, zijn er verschillende benaderingen die je kunt volgen. Ten eerste zal het doorlopen van de hoofdcampagne uiteraard bijdragen aan je Infamy-rang. Bovendien kunt u evenementen en contracten in verschillende regio's ondernemen. Deze zijmissies bieden mogelijkheden om ervaring op te doen en je schande op te bouwen.

Het is echter van cruciaal belang om voorzichtig te zijn en te vermijden dat je contracten of evenementen aangaat die je huidige Infamy-rang overschrijden. Deelnemen aan missies die je mogelijkheden te boven gaan, kan rampzalige gevolgen hebben. Het geleidelijk opbouwen van je ervaring door missies uit te voeren die aansluiten bij je Infamy-rang is de veiligste en meest effectieve manier om je rang te verhogen.

Voor degenen die deelnamen aan de open bèta van Skull and Bones: de voortgang op Brigand-niveau werd stopgezet vanwege een Infamy-limiet. Nu de game echter volledig is gelanceerd, kunnen spelers hun reis voortzetten en opnieuw de zeeën veroveren.

Kortom, Infamy is een essentieel aspect van Skull and Bones, dat je spelersniveau bepaalt en verschillende beloningen en uitdagingen ontgrendelt. Door strategisch vooruitgang te boeken in de Infamy-rangen en geschikte missies uit te voeren, kunnen spelers opstijgen naar het toppunt van piratenbekendheid.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws