Nieuws

February 12, 2024

Ontdek het recept voor aarde in Little Alchemy 2 en ontgrendel talloze mogelijkheden

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

In de minigame Little Alchemy 2 kun je in totaal 720 recepten ontdekken door verschillende items te combineren. Een van deze recepten is Bodem, maar het vinden van het receptpad kan een uitdaging zijn, omdat het niet erg voor de hand liggend is.

Ontdek het recept voor aarde in Little Alchemy 2 en ontgrendel talloze mogelijkheden

Bodem is een natuurlijk element dat aan uw encyclopedie kan worden toegevoegd. Het is echter anders gemaakt dan andere recepten van dezelfde soort. Het ontgrendelen van grond zal je enorm helpen bij het bereiken van je doel: het ontdekken van alle recepten in Little Alchemy 2, zoals het wordt gebruikt in veel andere recepten zoals modder, velden, planten en stenen.

Om bodem te maken, moet je het leven met de aarde combineren. Voor het verkrijgen van deze elementen zijn mogelijk nog enkele stappen nodig. De aarde wordt ontdekt zodra je het spel begint te spelen, terwijl leven kan worden verkregen door een vulkaan te combineren met oersoep.

Als je niet over beide vereiste ingrediënten voor het leven beschikt, kun je dit pad volgen om ze te verkrijgen:

  • Water en water: plas
  • Plas en Plas: Vijver
  • Vijver en vijver: Meer
  • Meer en meer: ​​Zee
  • Vuur en aarde: lava
  • Aarde en lava: vulkaan
  • Zee en lava: oersoep

Zodra je Leven en Aarde hebt verkregen, kun je ze combineren om Bodem te creëren. Daarnaast kun je ook Bacteriën creëren door Vulkaan en Leven te combineren, en vervolgens Bacteriën met Zee te combineren om het laatste item, Plankton, te verkrijgen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws