Nieuws

February 16, 2024

Ontdek de wereld van r/niceguys in Infinite Craft

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

Infinite Craft, het populaire browserspel, heeft de gaminggemeenschap geboeid met zijn hilarische en onbeperkte mechanica. Spelers zijn gemotiveerd om de eigenzinnige internettermen van het spel te verkennen, wat tot grappige ontdekkingen leidt. Laten we een dergelijke ontdekking, die een speciale vermelding verdient, eens nader bekijken.

Ontdek de wereld van r/niceguys in Infinite Craft

De ontdekking

Een speler met de naam u/RusLeon op Reddit stuitte op de combinatie van Subreddit en Friendzone, wat resulteerde in de creatie van r/niceguys. Deze combinatie verwijst op humoristische wijze naar de overtuiging dat 'aardige jongens' vaak 'friendzoned' zijn. Wat dit nog interessanter maakt, is dat r/niceguys een ongelooflijk populaire en luchtige subreddit-pagina is waar gebruikers 'grappige, cringey-afbeeldingen' delen die tegelijkertijd anderen vernederen en tegelijkertijd een positief beeld van zichzelf uiten. RusLeons ontdekking van r/niceguys in Infinite Craft was een primeur, omdat geen enkele andere speler het eerder had gevonden.

Knutselen r/niceguys

Als je nieuwsgierig bent naar hoe je r/niceguys kunt maken in Infinite Craft, is dat geen gemakkelijke taak. RusLeon heeft echter enkele nuttige opmerkingen in de commentaren gegeven. Dit zijn de formules waar u naar moet streven:

 • Subreddit = Reddit + Onderzeeër
 • Reddit = Programmeur + Memes
 • Programmeur = C++ + Mens
 • C++ = C + Optelling
 • Alfabet = Letter + Krabbel
 • Brief = Postbode + Post

Om de letter 'C' in Infinite Craft te verkrijgen, moet je alfabet en cijfers op een specifieke manier combineren. RusLeon deelde de volgende formules:

 • 1 + Alfabet = A
 • 2 + Alfabet = B
 • 7 + Alfabet = G
 • B + G = BG
 • A + BG = C

Conclusie

Infinite Craft gaat niet alleen over logica; het gaat over het plezier van het ontdekken van onverwachte combinaties en het creëren van iets unieks. Als je de basiselementen nog niet hebt ontgrendeld, bekijk dan zeker onze Infinity Craft-receptengids. Het biedt een lijst met formules die je kunt proberen en brengt je een stap dichter bij het ontdekken van de wereld van r/niceguys.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws