Nieuws

February 16, 2024

Ontdek de verborgen buitenpost van Bukit Candi in Skull and Bones

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

Bukit Candi is een verborgen buitenpost in Oost-Indië, bekend om zijn schatten en handige snelle reispunten. In deze gids laten we u zien hoe u deze buitenpost kunt vinden en wat u daar kunt verwachten.

Ontdek de verborgen buitenpost van Bukit Candi in Skull and Bones

Telok Penjarah ontdekken

Om toegang te krijgen tot Bukit Candi moet je eerst Telok Penjarah ontdekken, het tweede belangrijkste knooppunt in Skull and Bones na Saint-Anne. Overleef de verraderlijke zeeën en dreigende schepen om Oost-Indië te bereiken, waar Telok Penjarah zich bevindt.

Navigeren naar Bukit Candi

Zodra je Telok Penjarah hebt ontgrendeld, vaar je vanaf daar en vaar je noordwaarts langs de westkust van de regio. Houd tijdens het varen de boeien in de gaten die de ingang van een veiligheidszone markeren. Bukit Candi ligt halverwege deze route.

Bukit Candi verkennen

Hoewel klein van formaat, biedt Bukit Candi een aantal waardevolle hulpbronnen. Je kunt een Rempah Warrior ontmoeten die verschillende goederen verkoopt, waaronder de Mons Meg I Ship Weapon-blauwdruk, cosmetica en voedsel. Daarnaast is er een cache met items zoals Repair Kits.

Conclusie

Het vinden van de buitenpost van Bukit Candi in Skull and Bones kan wat inspanning vergen, maar de beloningen zijn het waard. Bezoek dit verborgen juweeltje om waardevolle spullen in te slaan en ervaar een handig snel reispunt. Veel zeilplezier!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws