Nieuws

November 15, 2023

Ontdek de steeds veranderende Fortnite Item Shop: skins, crossovers en meer!

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

De Fortnite-itemwinkel is de plek waar spelers een breed scala aan skins, crossovers en cosmetica kunnen vinden. Het biedt nieuwe en opwindende inhoud waarmee spelers opvallen in het spel. Met dagelijkse updates verandert de Fortnite-itemwinkel voortdurend, zodat er altijd iets nieuws te ontdekken is.

Ontdek de steeds veranderende Fortnite Item Shop: skins, crossovers en meer!

Toegang tot de Fortnite Item Shop

Toegang tot de Fortnite Item Shop is een eenvoudig proces. Nadat u zich bij het spel heeft aangemeld, volgt u deze twee stappen:

  1. Open Fortnite.
  2. Navigeer naar het tabblad 'Item Shop' in het hoofdmenu.

Om een ​​aankoop te doen in de itemwinkel heb je V-bucks nodig, de in-game valuta. Hoewel er manieren zijn om gratis V-bucks te verdienen, kan het voor sommige skins nodig zijn om extra V-bucks aan te schaffen.

Fortnite OG-itemwinkel

De Fortnite OG-update heeft wijzigingen in de game geïntroduceerd, waaronder de terugkeer van de oude kaart en wapens. Bovendien hebben klassieke Fortnite OG-skins een comeback gemaakt in een opnieuw ontworpen itemwinkel. Momenteel biedt de itemwinkel voor Fortnite OG een kleinere selectie items vergeleken met de standaardorganisatie. Dit ontwerp is echter tijdelijk en de itemwinkel zal uiteindelijk terugkeren naar zijn gebruikelijke formaat.

Wat zit er in de Artikelwinkel?

De Fortnite Item Shop biedt een verscheidenheid aan inhoud, waarbij de selectie regelmatig verandert. Dit zijn de belangrijkste secties die u kunt verwachten:

  • Lockers/Fortnite Icon Skins: Deze sectie bevat cosmetica gekozen door echte spelers of zelfs op maat gemaakte skins.
  • Thematische emotes/skins: dit zijn items die onder een specifiek thema zijn gegroepeerd.
  • Uitgelicht: deze sectie bevat willekeurig terugkerende of nieuwe items voor de Fortnite-itemwinkel.
  • Dagelijks: Artikelen die slechts één dag beschikbaar zijn.
  • Bundels: bundels skins die V-Bucks- of Battle Pass-niveaus kunnen bevatten.
  • Crossovers: inhoud van crossover-evenementen.

Hoewel de exacte selectie kan variëren, is de itemwinkel logisch gegroepeerd, waardoor u gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt. Er zijn ook secties gewijd aan de Fortnite Crew en Battle Pass.

Starterspakket

Elk nieuw seizoen van Fortnite introduceert een nieuw cosmetisch pakket dat het hele seizoen beschikbaar blijft. Deze starterpakketten zijn bedoeld voor spelers die nieuw zijn bij de betaalde kant van Fortnite. Ze bieden een exclusieve skin, bijbehorende items en een royale hoeveelheid V-Bucks. Het startpakket voor het huidige seizoen zal naar verwachting Hackasaur bevatten, een robotachtige dinosaurushuid. Het is belangrijk op te merken dat startpakketten slechts voor één seizoen beschikbaar zijn.

Wonder

De meeste Marvel-skins keren regelmatig terug naar de Fortnite-itemwinkel, wat Marvel-enthousiastelingen voldoende mogelijkheden biedt om hun favoriete personages te bemachtigen. Battle Pass-skins en bepaalde zeldzame skins, zoals de Black Widow-skin, hebben echter geen comeback gemaakt.

Anime-crossover

Fortnite heeft anime-crossovers in de game opgenomen, waarbij het vorige seizoen inhoud van My Hero Academia bevatte. Het huidige seizoen verwijst naar de mogelijkheid van meer anime-crossovers, met franchises als Chainsaw Man, Yu-Gi-Oh!, Spy x Family en Neon Genesis Evangelion zijn potentiële kandidaten. Deze samenwerkingen worden doorgaans geassocieerd met Jump-franchises vanwege de overeenkomst van Epic met Shueisha.

Nieuwe Fortnite-itemwinkellay-out

Een uitgelekt rapport suggereert dat Fortnite in de toekomst een grote vernieuwing van de itemwinkel-indeling zal ondergaan. Epic Games test momenteel verschillende ontwerpen en deze wijzigingen zullen naar verwachting worden geïmplementeerd wanneer hoofdstuk 5 begint. Hoewel de mogelijkheid bestaat dat het herontwerp nog niet is afgerond, is het een spannend vooruitzicht voor spelers.

Itemwinkel-updates

De Fortnite-itemwinkel krijgt regelmatig updates, hoewel niet alle items dagelijks veranderen. Sommige artikelen blijven een week of zelfs twee beschikbaar, met hun eigen onafhankelijke timers. Het is belangrijk om de itemshop in de gaten te houden als je op zoek bent naar een specifiek item, want zelfs zeldzame skins zoals Renegade Rider kunnen een comeback maken. Blijf op de hoogte van het laatste Fortnite-nieuws voor informatie over nieuwe crossovers en skins.

Conclusie

De Fortnite-itemwinkel is een dynamische en steeds veranderende marktplaats die een breed scala aan skins, crossovers en cosmetica biedt. Door een paar eenvoudige stappen te volgen, kunnen spelers gemakkelijk toegang krijgen tot de itemwinkel en de verschillende secties ervan verkennen. Of je nu een fan bent van Marvel, anime of klassieke Fortnite OG-skins, er is voor elk wat wils. Houd de itemshop in de gaten voor updates en mis de kans niet om jouw favoriete items te bemachtigen!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws