Nieuws

February 16, 2024

Ontdek de kampioen die 'Zo zeker als de getijden' zegt in League of Legends

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

Heb je je ooit afgevraagd welke League of Legends-kampioen 'Sure as the Tides' zegt? Als u moeite heeft met raden, hoeft u zich geen zorgen te maken! Ik zal je alle tips geven en aan het einde het antwoord onthullen.

Ontdek de kampioen die 'Zo zeker als de getijden' zegt in League of Legends

Tips voor het citaat van vandaag

Als je de uitdaging van vandaag zelf wilt oplossen, maar wat tips nodig hebt, ben je hier op de juiste plek. Hier zijn de hints voor de kampioensquote op 16 februari:

  • Toegevoegd in 2012
  • Bekend als 'De Tidecaller'
  • Ranged kampioen
  • Gebruikt mana
  • Meestal gespeeld in de ondersteunende rol

Het antwoord

De kampioen die 'Sure as the Tides' zegt in League of Legends is Nami, ook wel bekend als The Tidecaller. Dit citaat geeft een aanwijzing dat de kampioen geassocieerd wordt met water en getijden, wat perfect past bij Nami's thema.

Een soortgelijk klinkend citaat

Je hebt misschien aan Nilah gedacht, die een met water doordrenkt zwaard hanteert en een citaat heeft dat lijkt op dat van Nami. Nami is echter inderdaad het juiste antwoord.

Nami's sterke en zwakke punten

Momenteel wordt Nami beschouwd als een B-niveau-ondersteuning in League of Legends. Hoewel ze uitblinkt in het porren en omgaan met vaardigheden als Aqua Prison en Tidal Wave, worstelt ze met kampioenen als Maokai, Janna, Senna en Blitzcrank, die haar plannen gemakkelijk kunnen verstoren. Nami werkt echter goed samen met kampioenen als Lucian en Ezreal.

Conclusie

Nu je het antwoord weet en meer hebt geleerd over Nami, The Tidecaller, kun je haar connectie met water en getijden in League of Legends waarderen. Of je nu een fan bent van Nami of gewoon geniet van het oplossen van League of Legends-trivia, deze quote-uitdaging heeft je een aantal interessante inzichten opgeleverd.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws