Nieuws

February 16, 2024

Ontdek de erfenis van Bloody Bones: een stapsgewijze handleiding

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Als je de legendarische voorraad saffieren wilt ontdekken die de gevreesde piraat Bloody Bones heeft achtergelaten, vind je hier een stapsgewijze handleiding over hoe je het Bloody Bones-onderzoek in Skull and Bones kunt voltooien.

Ontdek de erfenis van Bloody Bones: een stapsgewijze handleiding

Het onderzoek ontgrendelen

Om het Bloody Bones-onderzoek te starten, moet je eerst de Infamy-rang van Buccaneer bereiken in de Skull and Bones Premium-editie. Deze rang geeft je ook toegang tot andere onderzoeken, zoals The Ashen Corsair en de Freeman's Lost Treasure. Zodra je de vereiste rang hebt bereikt, ga je naar de brievenbus in Saint-Anne en verzamel je de brief met de rode stempel om het Bloody Bones Legacy-onderzoek te starten.

Het onderzoek bevorderen

In tegenstelling tot reguliere contracten in het spel geeft het Bloody Bones-onderzoek geen directe instructies over waar je heen moet. Navigeer in plaats daarvan naar het tabblad Onderzoeken in het Kennis-menu en bekijk de verschillende aanwijzingen. Nadat je de aanwijzingen hebt gelezen, verschijnt er een briefje waarin je wordt uitgelegd hoe je verder kunt komen in het onderzoek.

Stap 1: Onderzoek het scheepswrak

De eerste stap in het onderzoek is het lokaliseren van een scheepswrak nabij de nederzetting Hovohovo. Reis snel naar Fort Louis of de Royal Burial Ground en vaar richting de nederzetting. Op een klein eiland ten westen van de nederzetting vind je een scheepswrak met witte en blauwe zeilen. Communiceer met het scheepswrak om de volgende aanwijzing te verzamelen. Het is niet nodig om het scheepswrak te forceren of een koevoet te gebruiken voor deze stap, hoewel dit wel extra buit kan opleveren.

Stap 2: Ga aan boord van het Compagnie-oorlogsschip

Om de waarheid over Bloody Bones te ontdekken, moet je aan boord gaan van een Compagnie-oorlogsschip dat patrouilleert in de buurt van de buitenpost van Fort Louis. Het specifieke schip dat u zoekt heet Le Paradis en is een Rank 4 Compagnie Broadsider. Le Paradis is te vinden tussen Fort Louis en de zuidelijke rand van de kaart. Ga de strijd aan met het schip en, belangrijker nog, ga aan boord om de volgende aanwijzing in het onderzoek te ontdekken. Wees voorzichtig, want dit gebied wordt ook bezocht door oorlogsschepen van rang 9 langs de handelsroute Compagnie. Verken het gebied van tevoren om te voorkomen dat schepen van hoog niveau worden gewaarschuwd.

Stap 3: Vind het graf van Bloody Bones

Nadat u aan boord van Le Paradis bent gegaan, hoeft u niet ver te reizen om door te gaan naar de volgende stap. Je doel is om het graf van Bloody Bones te vinden bij de buitenpost van Fort Louis. De onderzoekspagina geeft een schets van het graf, maar als je tijd wilt besparen, volg dan deze aanwijzingen: Volg de hoofdweg bergopwaarts en zoek een weggetje naar rechts waar de hoofdweg binnen het fort naar links draait. Volg dit pad en je komt het Bloody Bones-graf tegen. Een oranje straal geeft de exacte locatie van het graf aan. Graaf de schat op de locatie op en onderzoek de laatste aanwijzing om het Bloody Bones Legacy-onderzoek succesvol af te ronden.

Door deze stappen te volgen, heb je het Bloody Bones-onderzoek met succes afgerond en de geheimen van de erfenis van deze beruchte piraat blootgelegd. Veel succes, en mogen de saffieren van jou zijn!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws