Nieuws

February 13, 2024

Ontdek de Dragon's Back Outpost in Skull and Bones

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Als je in Skull and Bones een schatkaart bent tegengekomen die je naar de Drakenrug leidt, vraag je je misschien af ​​waar deze plek zich precies bevindt. Gelukkig is het dichterbij dan je zou denken. Hier is een gids over hoe je de Drakenrug in het spel kunt vinden.

Ontdek de Dragon's Back Outpost in Skull and Bones

Plaats

De Dragon's Back is een buitenpost op het noordwestelijke eiland in de regio Islands of the Moon. Om het vanuit Saint-Anne te bereiken, vaart u in noordwestelijke richting en passeert u het grote eiland tot u de kust van Angaya bereikt. Ga vanaf daar verder naar het noordwesten tot je aankomt bij de Islands of the Moon.

De buitenpost ontdekken

Zodra je de Eilanden van de Maan hebt bereikt, vind je de Drakenrug aan de oostkant van het grootste eiland in de omgeving. Zoek naar een onontdekt vraagteken op de locatie, zoals het geval is bij elke Point of Interest (POI) in Skull and Bones. Vaar dicht bij de marker en stap uit je schip om de buitenpost binnen te gaan.

Dingen van belang

Naast het zoeken naar de schat die op je kaart staat aangegeven, zijn er nog diverse andere activiteiten die je kunt ondernemen bij de Drakenrugbuitenpost.

  • Ungwana-handelaar: In de buurt van je schip vind je een Ungwana-handelaar die voedsel en blauwdrukken verkoopt voor de Fire Long Gun I en Bombard Bomb Crate. Bovendien biedt ze het We Seek Warriors-contract aan als je geïnteresseerd bent in het uitvoeren van speurtochten.
  • Piratenkamp: Als je linksaf gaat vanaf de plek waar je voor het eerst voet op het eiland hebt gezet, kom je een piratenkamp tegen. Hier verkoopt een verkoper verschillende cosmetische artikelen en benodigdheden om uw schip aan te vullen.
  • Het piratenvuur: Aan de andere kant, als je naar rechts gaat en dieper het eiland in gaat, zul je een Piratenvuur vinden. Als je dit vreugdevuur gebruikt, krijg je een uithoudingsvermogenboost.
  • Fara kamp: Achter het piratenvuur ligt een Fara-kamp. Bij de leider van het kamp kun je Kapitein-cosmetica en -kleding met Fara-thema kopen, evenals extra benodigdheden voor je schip.

Vergeet niet om het meeste uit uw bezoek aan de Dragon's Back-buitenpost te halen door alle beschikbare opties te verkennen en te genieten van de unieke ervaringen die deze te bieden heeft!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws