Nieuws

February 13, 2024

No Wipe voor Last Epoch 1.0: offline spelen en speculatie over toekomstige functies

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

De early access-dagen van Last Epoch lopen ten einde en update 1.0 markeert de release van de volledige versie van de game. Veel spelers zijn benieuwd of er een Last Epoch-wipe zal zijn in de grote 1.0-update, aangezien sommige personages een paar jaar oud zijn.

No Wipe voor Last Epoch 1.0: offline spelen en speculatie over toekomstige functies

Geen wissen voor Last Epoch 1.0

Goed nieuws voor Last Epoch-spelers! Ontwikkelaars van Eleventh Hour Games hebben bevestigd dat er geen Last Epoch-wipe zal plaatsvinden wanneer patch 1.0 van de game live gaat. Deze aankondiging heeft de angsten van spelers rond dit onderwerp weggenomen. Er is echter een addertje onder het gras.

Alleen offline

Hoewel je je Last Epoch-personage vanaf de vroege toegang tot de game kunt behouden, zijn ze alleen offline beschikbaar. Dit betekent dat je ze niet kunt gebruiken tijdens online spelen. Het is onwaarschijnlijk dat de meeste spelers zich aan hun offline saves zullen houden zodra multiplayer beschikbaar komt. De sentimentele waarde van je vorige personages blijft echter bestaan.

Speculatie over toekomstige functies

Er wordt gespeculeerd dat de ontwikkelaars functies kunnen implementeren voor Last Epoch-spelers met personages met vroege toegang, waardoor ze meer ruimte krijgen op het gebied van gameplay. Dit wordt echter niet bevestigd. Er wordt verwacht dat de prioriteiten van de ontwikkelaars zich zullen concentreren op online spelen nadat patch 1.0 arriveert, omdat de verwachting voor meer seizoenen en inhoud exponentieel groeit.

Conclusie

Concluderend kunnen Last Epoch-spelers zich verheugen omdat er geen wipe zal plaatsvinden wanneer patch 1.0 van de game wordt uitgebracht. Je personages uit de early access-dagen blijven behouden, zij het alleen voor offline spelen. Hoewel de mogelijkheid van extra functies voor personages met vroege toegang bestaat, zal de nadruk van de ontwikkelaars waarschijnlijk liggen op het uitbreiden van de online speelervaring. Maak je klaar voor meer seizoenen en spannende inhoud!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws