Nieuws

February 13, 2024

Nieuwe wapenaanpassingen en gameplay-oplossingen in Call of Duty: Modern Warfare 3 Update

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

Er is een kleine update voor Call of Duty: Modern Warfare 3 uitgebracht, met enkele wapenaanpassingen en bugfixes voor de multiplayer. Deze update wordt als klein beschouwd in vergelijking met de komende nieuwe inhoudstoevoegingen.

Nieuwe wapenaanpassingen en gameplay-oplossingen in Call of Duty: Modern Warfare 3 Update

Wat is er nieuw

Dit zijn de belangrijkste wijzigingen in de MW3- en Warzone-update van vandaag:

  • Wapenveranderingen en balancering
    • De TAQ Evolvere LMG is aangepast om beter onderscheid te maken tussen de munitietypen 7.62 en 5.56. De 7.62 biedt langzame, nauwkeurige schietpartijen op lange afstand, terwijl de 5.56 de voorkeur geeft aan agressie en run-and-gun-speelstijlen.
    • De Striker 9 SMG is aanzienlijk aangepast om de controle tijdens het schieten te verbeteren. Bovendien kunnen spelers nu tijdens het glijden naar het vizier richten.
    • De JAK Tyrant 762 Kit voor het Longbow-sluipschuttersgeweer is gepolijst, waardoor de tijd voor het richten naar beneden wordt verminderd, de bewegingssnelheid van het richten naar beneden wordt verhoogd en een heupvuurreductie van 30 procent wordt geboden.
  • Gerangschikte spelwijzigingen
    • Sluipschuttergeweren zijn beperkt en verwijderd uit de wapenvoorraad in Rated Play.
  • Oplossingen voor de zombiemodus
    • Er zijn verschillende verbeteringen aangebracht aan de Zombies-modus, waaronder het oplossen van een probleem met PhD Flopper.

Conclusie

Hoewel deze update qua inhoud misschien klein is, brengt hij belangrijke veranderingen met zich mee in de wapenbalans en gameplay-mechanica. Spelers kunnen nu genieten van verbeterde controle en nieuwe strategieën met de aangepaste wapens. Bovendien zal de verwijdering van sluipschuttersgeweren uit Rated Play een andere dynamiek creëren voor competitieve wedstrijden. Zorg ervoor dat je je game updatet om deze veranderingen te ervaren. Raadpleeg voor meer details de volledige patchopmerkingen op de Call of Duty-website.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

Meer dan 100 spelers strijden in TFT Set 11's eerste EMEA Golden Spatula Cup
2024-04-25

Meer dan 100 spelers strijden in TFT Set 11's eerste EMEA Golden Spatula Cup

Nieuws