Nieuws

March 17, 2022

Nieuwe trainingstool vrijgegeven voor Valorant

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Fans van goksites voor esports zullen vaak de spellen spelen waarop ze wedden. Door dit te doen, kunnen ze beter begrijpen waar ze naar moeten zoeken in een potentiële kampioen. Een goed voorbeeld hiervan is de gratis te spelen first-person shooter Valorant. De site, EsportRanker, bevat veel informatie over deze titel, evenals over andere esports-titels. Sinds het in 2019 door Riot Games werd uitgebracht, is Valorant omarmd door de online esports-wedgemeenschap.

Nieuwe trainingstool vrijgegeven voor Valorant

Het concept voor Valorant werd geïnspireerd door CS: GO. Daarom hebben de twee tactische shooters veel overeenkomsten. Dit omvat de soorten professionele teams die deelnemen aan toernooien met hoge inzetten. De Valorant Champions Tour (VCT) is een relatief nieuwe competitie. Het is de bedoeling dat het jaarlijks plaatsvindt en bestaat uit drie verschillende niveaus. De regio's bepalen wie de Masters haalt. Er zijn verschillende fasen naar de Masters en alleen de allerbeste spelers kwalificeren zich voor het Champions-niveau.

In 2021 werd de finale op 12 december georganiseerd door Berlijn. Het team Gambit Esports werd nipt verslagen door Acend. Dit maakte hen 's werelds eerste Valorant esport-kampioenen. Omdat de VCT zo nieuw is, lijkt het misschien moeilijk voor fans van Valorant-weddenschappen om potentiële winnaars te voorspellen. Als gokkers echter de tijd nemen om de beste teams te onderzoeken, zal deze taak veel gemakkelijker zijn.

Iconische momenten herbeleven

De beste manier om professionele spelers te analyseren, is door hun meest memorabele wedstrijden te bekijken. Dit is gemakkelijker gemaakt door het Aim Lab, de officiële trainingspartner van de VCT. Het is beschikbaar om te downloaden van Steam. Met Aim Lab kunnen spelers hun Valorant-vaardigheden oefenen en hun speelstatistieken bekijken.

Er zijn onlangs zeven nieuwe taken vrijgegeven. Ze zijn gebaseerd op iconische momenten uit de laatste Valorant Champions Tour van 2021. Amateurspelers kunnen zien hoe goed ze het doen in vergelijking met de profs. Deze taken helpen mensen ook als het gaat om online wedden op Valorant. Ze laten zien welke kampioenen de kans hebben om het volgend jaar goed te doen. Bijgevolg kunnen Aim Lab-gebruikers mogelijk beter voorspellen op wie ze een weddenschap moeten plaatsen.

Een nieuw perspectief

Esportweddenschappen en toeschouwers zijn heel anders dan daadwerkelijke deelname. Het is gemakkelijk om de enorme druk waar professionele spelers onder staan, te onderschatten. De nieuwe release op Aim Lab geeft het grote publiek een nieuw perspectief door ze in de schoenen van de kampioenen te plaatsen. Er zijn zeven bijzonder bloedstollende momenten gekozen. Er is ook een exclusieve op ritme gebaseerde taak beschikbaar. Het maakt gebruik van het officiële volkslied van de VCT, "Die For You" van Grabbitz.

De belangrijkste aantrekkingskracht van de nieuwe release voor fans van esports-weddenschappen is het feit dat het hen zal laten kennismaken met enkele van de sterkste kanshebbers die er zijn. Ze kunnen in de schoenen van de speler Lakai stappen tijdens hun 1v2-koppeling op Ascent. Op de Icebox-kaart slaagt Hiko erin om drie vijanden met succes aan te pakken. Op deze kaart toonde TenZ ook hun onberispelijke techniek bij het uitschakelen van vijanden. In een ander Aim Lab-moment stuurt Asuna snel vijf rivalen op de Bind-kaart. Er is ook een episch 1v4-moment van Derke te beleven. De profspelers Heat en Deffo leveren allebei gedurfde prestaties tijdens Ace-wedstrijden.

Al deze momenten gecombineerd zullen liefhebbers van online wedden leren waar ze naar moeten zoeken in een kampioen. Bij Valorant gaat het niet alleen om de totaalscore. Het onverwachte op een snelle en opwindende manier bereiken is ook belangrijk.

Een nieuw soort gokker

De opkomst van esports heeft de gokindustrie op een aantal manieren veranderd. Er is een nieuwe generatie gokkers gecreëerd. Deze mensen zullen jong genoeg zijn geweest om op jonge leeftijd videogames te spelen. Ze hebben daarom een waardevol niveau van expertise die hen zal helpen om een winnende weddenschap te maken. Soms kunnen esports-wedtips uit ervaring glimmen.

Het is gebruikelijk dat traditionele sportgokkers gewoon naar wedstrijden kijken. Door dit te doen, krijgen ze een idee van op welke spelers ze moeten letten. Het medium videogames is echter unieker. Vrijwel iedereen kan Valoran spelen. Zelfs als ze niet erg bekwaam zijn, geeft de ervaring hen nog steeds inzicht in professionele spelers. Hopelijk zal dit hen een voorsprong geven als het gaat om het maken van een weddenschap.

Hoe nuttig is de nieuwe release?

Als gokkers proberen de voor- en nadelen van wedden op een bepaalde speler te analyseren, dan zal de nieuwe release van Aim Lab een beperkte bruikbaarheid hebben. Dit komt door het feit dat het slechts een glimp van hun vaardigheden laat zien. In plaats daarvan is het beter voor gokkers om een hele wedstrijd te kijken. Door dit te doen, kunnen ze een veel gedetailleerder overzicht krijgen van elke individuele kampioen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws