Nieuws

February 24, 2022

Nieuwe CoD: Warzone Map Review

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

De Call of Duty-serie is al jaren een belangrijke franchise voor de esport-wedgemeenschap. Als lezers geïnteresseerd zijn in dit onderwerp, kunnen ze gebruikmaken van esportRanker om meer inzicht te krijgen. In spraakmakende CoD-toernooien strijden bekende professionele spelers om prijzenpotten ter waarde van miljoenen dollars. CoD: Warzone is bijzonder populair geworden vanwege de gameplay in Battle Royale-stijl en het feit dat het basisspel gratis is.

Nieuwe CoD: Warzone Map Review

Op 9 november werd een nieuwe Warzone-kaart gedropt. In plaats daarvan neemt Pacific Caldera het spel terug naar de oorsprong van de Tweede Wereldoorlog en is het geïntegreerd met de recente Vanguard-update. Als het populair blijkt te zijn, zou Caldera de favoriete kaart kunnen worden voor CoD-competities. Dit zou ertoe leiden dat het ook op de markten van goksites voor esports zou verschijnen. Voordat dat echter kan gebeuren, moet het indruk maken op het gamingpubliek.

Een ongemakkelijke start

Wanneer nieuwe game-updates worden uitgebracht, zijn er meestal een paar kinderziektes. Bugs moeten mogelijk worden opgelost, of spelers kunnen de oudere inhoud missen. De belangrijkste klacht met betrekking tot de prestaties van Caldera is het feit dat het op dezelfde motor draait als Modern Warfare (2019). Fans verwachtten een revisie van het systeem in plaats van simpelweg nieuwe kaarten en wapens toe te voegen aan de bestaande.

Desondanks heeft het ontwikkelingsteam een indrukwekkende visuele getrouwheid, een fantastisch schadelaagsysteem en zelfs elementen uit de beroemde Black Ops-serie toegevoegd. Dus hoewel Caldera misschien niet de enorme systeemupdate is die fans verwachtten, levert het nog steeds een leuke CoD-ervaring op.

Welke nieuwe elementen brengt Caldera?

Verdansk is al een tijdje de hoofdkaart van Warzone. Fans van online esports-weddenschappen kunnen de kaart herkennen, omdat deze favoriet is onder CoD-professionals. Het is echter een overwegend stedelijke omgeving die de nadruk legt op het gebruik van gebouwen als overkapping. Caldera is een heel ander beest. De kaart is veel landelijker, met veel gebladerte om je in te verstoppen. Het belangrijkste element dat echter van invloed is op CoD Warzone-weddenschappen is de meer significante hoeveelheid luchtgevechten.

Caldera bestaat uit 15 verschillende regio's. Elk lijkt enigszins uniek, waardoor de hele kaart een groter gevoel van diversiteit krijgt. Er zijn stranden, ruïnes en een vliegveld om te verkennen. De veranderingen beperken zich niet alleen tot de inhoud. Het speelsysteem zelf is veranderd om de gameplay veel eerlijker te maken.

Verbeteringen voor online wedden

Een van de grootste zorgen van esports-weddenschappen is de mogelijkheid dat spelers vals spelen. Raven Software, het team achter Warzone, heeft maatregelen genomen om te voorkomen dat gebruikers misbruik maken van kwetsbaarheden. Dit omvat de nerfing van slagwapens, sensoren en stuns. Bovendien is stopkracht niet langer beschikbaar als veldupgrade. 

Ten slotte, wanneer spelers de Gulag-minigame winnen, respawnen ze met hun in-Goelag-items. Als gevolg hiervan kunnen esport-wedtips voor het spel worden vereenvoudigd. Bovendien zijn er minder variabelen waarmee u rekening moet houden bij het plaatsen van een weddenschap. De nieuwe veranderingen zullen Caldera waarschijnlijk populair maken bij zowel spelers als gokkers.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Mega Incineroar: een game-changer of een competitieve flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: een game-changer of een competitieve flop?

Nieuws