Nieuws

October 31, 2023

MW3 vooraf laden: downloadgrootte, vroege toegang en meer

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Modern Warfare 3 wordt over slechts tien dagen uitgebracht en fans van de Call of Duty-franchise kijken reikhalzend uit naar de game. Maar vóór de officiële lancering krijgen degenen die de game vooraf hebben besteld de kans om toegang te krijgen tot het laatste hoofdstuk van de opnieuw opgestarte Modern Warfare-saga. Als je je afvraagt ​​wanneer je MW3 kunt voorladen en wat de downloadgrootte zal zijn, lees dan verder.

MW3 vooraf laden: downloadgrootte, vroege toegang en meer

MW3 voorladen

Als je vroege toegang hebt tot de campagne, kun je beginnen met het vooraf laden van de game vanaf 1 november om 10.00 uur PT. De game wordt vierentwintig uur later ontgrendeld, om 10.00 uur PT op 2 november. Eenmaal ontgrendeld, kun je jezelf onderdompelen in het rauwe verhaal dat zich afspeelt in Verdansk.

Grootte downloaden

De downloadgrootte van Modern Warfare 3 varieert afhankelijk van uw platform. Gemiddeld heb je ongeveer 150 GB opslagruimte nodig om de game te installeren en te spelen. Dit omvat de kerngame zelf en het Call of Duty-hoofdkwartier. Als u al over het COD-hoofdkwartier beschikt, worden uw download- en installatievereisten gehalveerd. Het is belangrijk op te merken dat de downloadgrootte aanzienlijk kan verschillen tussen platforms en voor updates en patches.

Heeft u voldoende opslagruimte?

Zorg ervoor dat u voldoende opslagruimte op uw apparaat heeft voordat u MW3 vooraf laadt. Met een downloadgrootte van ongeveer 150 GB is het van cruciaal belang dat u voldoende ruimte beschikbaar heeft.

Hoe u vroegtijdig toegang krijgt tot de MW3-campagne

Om vroegtijdig toegang te krijgen tot de MW3-campagne, moet je een exemplaar van de game vooraf bestellen. Dit kan eenvoudig worden gedaan via digitale winkels op Xbox-, PlayStation- en pc-platforms. Nadat u de pre-order heeft geplaatst, kunt u beginnen met het vooraf laden van MW3 en bent u klaar om te spelen zodra deze wordt ontgrendeld. De campagne zal naar verwachting een van de donkerste in de Call of Duty-serie zijn, met intense scènes die de beruchte luchthavenmissie uit Modern Warfare 2 overtreffen.

Profiteer van vroege toegang

De MW3-campagne duurt ongeveer vijf tot zes uur, waardoor je deze meerdere keren kunt spelen voordat het multiplayer-gedeelte van de game op 10 november wereldwijd wordt gelanceerd. Tijdens de campagne kun je prestaties, verzamelobjecten en multiplayer-beloningen ontgrendelen. Haal het meeste uit uw vroege toegang en begin met spelen!

Houd Esports.net in de gaten voor meer Call of Duty esports-nieuws.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws