Nieuws

February 14, 2024

MW3 Underbarrel dodelijke bijlage doodt uitdaging: tips en problemen

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Een nieuwe uitdaging in seizoen twee van Modern Warfare 3 vereist dat spelers creatief aan de slag gaan in de Gunsmith. De uitdaging, die deel uitmaakt van week twee van seizoen twee, vraagt ​​om twintig operatorkills met een 'dodelijke bijlage onder de loop'. Er lijkt echter een probleem te zijn doordat de uitdaging momenteel niet goed wordt gevolgd.

MW3 Underbarrel dodelijke bijlage doodt uitdaging: tips en problemen

Wat is een dodelijke bijlage onder de loop in MW3?

In MW3 verwijst een dodelijke hulpstuk onder de loop naar elk wapenhulpstuk in de Gunsmith dat is uitgerust in het Underbarrel-slot en in staat is om moorden uit te voeren. Dit omvat hulpstukken zoals onderloopgeweren, onderloopvlammenwerpers en zelfs de JAK Limb Ripper onderloopkettingzaag. Het is belangrijk op te merken dat andere hulpstukken onder de loop, zoals grepen, niet meetellen voor de uitdaging.

MW3 dodelijke bijlage onder de loop doodt uitdaging die niet wordt gevolgd

Momenteel is er een probleem met het volgen van de wekelijkse uitdaging in de MW3-multiplayer. Veel spelers hebben op sociale media gemeld dat de uitdaging om de JAK Limb Ripper te ontgrendelen niet bestaat uit moorden met een dodelijke bijlage onder de loop. Sledgehammer Games heeft het probleem nog niet erkend, maar het lijkt erop dat meerdere spelers er last van hebben.

Hoe je dodelijke gehechtheidsmoorden onder de loop kunt krijgen in MW3

Zodra het probleem is opgelost, zijn er verschillende bijlagen die moeten meetellen voor dodelijke moorden op bijlagen in MW3. Deze omvatten de Corvus Masterkey, KL40-M2, Burrow 500 Drill Charge en de JAK Purifier-vlammenwerper. Deze hulpstukken zijn te vinden op de meeste aanvalsgeweren. Het is belangrijk op te merken dat deze moorden moeten worden uitgevoerd met een aanbevolen wapen in de Gunsmith en in de multiplayer tegen andere spelers (operators), niet tegen bots.

Als de uitdaging het doden met het hulpstuk zelf vereist, wordt het aanbevolen om de Corvus Masterkey of de JAK Purifier-vlammenwerper in de hardcore-modi te gebruiken om gemakkelijker te doden.

Conclusie

Hoewel de uitdaging om dodelijke bijlage-kills onder de loop te krijgen in MW3 momenteel trackingproblemen kan hebben, kunnen spelers, zodra het probleem is opgelost, verschillende bijlagen gebruiken om de uitdaging te voltooien. Houd ons in de gaten voor meer informatie zodra de ontwikkelaars het probleem erkennen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws