Nieuws

February 15, 2024

Monopoly GO Golden Blitz-evenement: verdien stickersets en vul albums in

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

Golden Blitz Monopoly GO-evenementen zijn de perfecte gelegenheid om nieuwe stickersets te verdienen en albums te vullen. Het volgende Golden Blitz-evenement in Monopoly GO vindt plaats van 15 februari om 22.00 uur CT tot 16 februari om 04.00 uur CT.

Monopoly GO Golden Blitz-evenement: verdien stickersets en vul albums in

Wat te verwachten

Tijdens dit Golden Blitz-evenement zijn er Making a Splash- en Pooch Perfect-stickers te zien. Het was ook het eerste Golden Blitz-evenement van het Monopoly Origins-album.

Monopoly GO Golden Blitz-schema

In Monopoly GO!, Golden Blitz-evenementen hebben geen vast schema. Ze komen steeds vaker voor naarmate de einddatum van het album nadert, waardoor spelers een betere kans krijgen om hun verzameling compleet te maken. Het wordt aanbevolen om meldingen ingeschakeld te houden voor Monopoly GO! op uw apparaat om updates te ontvangen wanneer Golden Blitz live is.

Volgende Golden Blitz-evenement

Het volgende Golden Blitz-evenement in Monopoly GO zal naar verwachting ergens in februari plaatsvinden. De exacte startdatum is nog niet bekend, maar het is belangrijk om op de hoogte te blijven door dit artikel te bookmarken.

Wat is Golden Blitz in Monopoly GO!?

Golden Blitz is een tijdelijk evenement in Monopoly GO waarmee spelers een paar gouden stickers kunnen uitwisselen. Deze stickers worden voor elk evenement vooraf gedefinieerd door de game-ontwikkelaars. Het evenement duurt meestal maximaal 24 uur of iets langer. Spelers hebben de flexibiliteit om deze gouden stickers in te ruilen voor elke andere sticker in het spel.

Hoe u gouden stickers kunt krijgen

Gouden stickers kunnen willekeurig worden verkregen uit elk stickerpakket in Monopoly GO!. De kans op een gouden sticker neemt toe naarmate de sterbeoordeling van het pakket toeneemt. Blijf pakketten openen en deelnemen aan toernooien en hoofdevenementen om uw kansen op een gouden sticker te vergroten.

Handelen tijdens Golden Blitz

Het wordt aanbevolen om uw reserve gouden stickers in te ruilen tijdens Golden Blitz-evenementen. Er is veel vraag naar deze stickers en het evenement komt niet vaak voor. Maak gebruik van de mogelijkheid om de stickers die je nodig hebt te ruilen, want er is geen garantie dat ze op toekomstige evenementen te zien zullen zijn.

Eerdere Golden Blitz-evenementen

Sinds de release van het eerste album uit 2024, Monopoly Origins, zijn er geen andere Golden Blitz-evenementen meer geweest in Monopoly GO. Blijf op de hoogte voor updates over toekomstige evenementen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws