Nieuws

February 12, 2024

Maximaliseer uw roempunten in dans voor UGC met gratis codes en beloningen

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

Dance for UGC is een spannend spel waarin je je personage kunt zien dansen en gratis items kunt verzamelen. Door te dansen verdien je Fame Points, die je kunt inwisselen voor verschillende items in de UGC Shop.

Maximaliseer uw roempunten in dans voor UGC met gratis codes en beloningen

Hoe u gratis roempunten kunt krijgen

Om Fame Points te verzamelen, moet je blijven dansen in het spel. Als je avatar echter niet genoeg uithoudingsvermogen heeft, kun je Dance for UGC-codes gebruiken om een ​​heleboel gratis Fame Points te claimen. Deze codes kunnen u urenlang slijpen en worstelen besparen om de gewenste items te krijgen.

Hier zijn enkele actieve Dance for UGC-codes:

  • LoveAll: inwisselen voor 35.000 Fame-punten (nieuw)
  • Welkom Beroemdheden: wissel ze in voor 30.000 Fame-punten

Voor een volledige lijst met Dance for UGC-codes kun je ons artikel lezen.

Codes inwisselen

Volg deze stappen om codes in Dance for UGC in te wisselen:

  1. Open dans voor UGC in Roblox.
  2. Klik op het Codes-pictogram aan de linkerkant.
  3. Typ de code in het tekstvak.
  4. Klik op Inwisselen om uw gratis geschenken te claimen.

Waar u meer codes kunt vinden

Je kunt Dance for UGC-codes vinden in de POND STORE Discord, het X-account van de ontwikkelaar (@lily_pondstore) en de POND STORE Roblox-groep. Het is echter een betere optie om ons artikel te bookmarken, omdat het u tijd bespaart om zelf door alle socials te zoeken.

Probleemoplossen

Als je Dance for UGC-codes niet werken, zorg er dan voor dat je ze correct invoert, zonder spelfouten. Het wordt aanbevolen om kopiëren/plakken te gebruiken om de code rechtstreeks in het spel in te voeren. Houd er bovendien rekening mee dat codes een vervaldatum hebben. Als u een verlopen code tegenkomt, laat het ons dan weten.

Andere manieren om gratis beloningen te krijgen

Naast het gebruik van Dance for UGC-codes zijn er nog andere manieren om gratis beloningen in het spel te verdienen. Door lid te worden van de Roblox-groep die we eerder noemden of door vrienden uit te nodigen, kun je gratis frames ontgrendelen. Je kunt ook profiteren van dagelijkse beloningen en gratis spins die elke minuut worden aangevuld.

Conclusie

Dance for UGC is een leuk en meeslepend spel waarin je op jouw manier kunt dansen om Fame Points te verzamelen en deze in te wisselen voor coole UGC-items. Vergeet niet ons artikel Spelen voor UGC-codes te lezen en onze sectie Roblox-codes te verkennen voor meer gratis geschenken in je favoriete games.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws