Nieuws

February 16, 2024

Maximaliseer je DPS met de King of the Jungle Rune in WoW Classic Season of Discovery

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

De King of the Jungle Rune is een krachtige Rune voor Feral Druids in World of Warcraft Classic Season of Discovery. Het kan door Druïden in de Kat- of Beer-vorm worden gebruikt om de schade van hun vormveranderende vorm drastisch te vergroten. Deze Rune wordt sterk aanbevolen voor Feral Druids die willen uitblinken in melee DPS.

Maximaliseer je DPS met de King of the Jungle Rune in WoW Classic Season of Discovery

Het verkrijgen van de Koning van de Jungle Rune

Om de King of the Jungle Rune in World of Warcraft Classic Season of Discovery te verkrijgen, moeten spelers met de Dalaran Agent spreken in Ariden's Camp in Deadwind Pass, Eastern Kingdoms. De Dalaran Agent zal spelers voorzien van een waardevol hulpmiddel genaamd Ariden's Sigil.

Ariden's Sigil is een item waarmee spelers Dark Riders in de buurt kunnen detecteren. Dit zijn Elite-mobs van niveau 41 die Dalaran-relikwieën laten vallen. Deze relikwieën zijn nodig om de King of the Jungle Rune te verkrijgen, evenals verschillende andere fase twee Runen.

Spelers moeten alle zeven Dalaran-relikwieën verzamelen voordat ze terugkeren naar de Dalaran-agent. Dit kan een uitdagende taak zijn, omdat spelers zeven Dark Riders in verschillende zones moeten verslaan. Het wordt aanbevolen om deze mini-bazen in groepen van vijf of meer aan te pakken.

Voordelen van de Koning van de Jungle Rune

De King of the Jungle Rune is een passieve vaardigheid die aanzienlijke voordelen biedt voor Feral Druids. Terwijl Tiger's Fury actief is, verhoogt het alle fysieke schade met 15 procent en geeft het onmiddellijk 60 energie. Bovendien heeft Tiger's Fury niet langer een wereldwijde cooldown en wordt deze vervangen door een statische cooldown van 30 seconden.

Conclusie

Feral Druids moeten prioriteit geven aan het verkrijgen van de King of the Jungle Rune om hun schade te vergroten en hun prestaties in World of Warcraft Classic Season of Discovery te verbeteren. Door de stappen te volgen om deze Rune te verkrijgen en de voordelen ervan te benutten, kunnen Feral Druids de DPS-hitlijsten beklimmen en uitblinken in hun rol.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws