Nieuws

November 6, 2023

LoL Worlds Pick'em 2023: Crystal Ball-voorspellingen, Pick'em-formaat, klassement en beloningen

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

De LoL Worlds Pick'em is terug voor 2023, en krijgt een twist dankzij het nieuwste Worlds-formaat. In dit artikel behandelen we alles, van Crystal Ball-voorspellingen tot de toernooibeloningen.

LoL Worlds Pick'em 2023: Crystal Ball-voorspellingen, Pick'em-formaat, klassement en beloningen

Kristallen bol voorspellingen

Riot Games brengt de Kristallen Bol terug voor Worlds 2023. Met deze functie kun je voorspellingen doen over de toekomst van het toernooi en extra punten en beloningen verdienen. De Kristallen Bol is verdeeld in drie secties:

  1. Handel nu: u kunt vanaf 4 oktober uw voorspellingen doen voor 20 wereldengerelateerde vragen. De Kristallen Bol gaat op 10 oktober om 9.15 uur CEST op slot, dus zorg ervoor dat u vóór die tijd uw keuze maakt.
  2. Bezegel je lot: leg je keuzes vast voordat het venster sluit. Vertrouwen op The Coin zal gemiste Crystal Ball-kansen niet redden.
  3. Pluk de beloningen: na de wereldfinale op 19 november kun je zien hoe je hebt gescoord en beloningen verdienen op basis van je prestaties in de Kristallen Bol.

Kies ze-formaat

De Pick'em for Worlds 2023 wordt in drie fasen uitgevoerd: Play-In, Swiss en Knockout. Elke fase heeft zijn eigen reeks voorspellingen en puntensysteem.

Inspeelpodium

De Play-In Stage begint op 10 oktober en bestaat uit acht teams verdeeld over twee groepen. De beste twee teams uit elke groep gaan door naar de Zwitserse etappe. Voor de Play-In-voorspellingen moet je raden welke twee teams doorgaan naar de volgende fase.

Zwitserse etappe

De Zwitserse etappe vindt plaats van 19 tot en met 29 oktober en omvat de twee winnende teams uit de Play-In-fase en 14 andere teams. In deze fase moet je voorspellen welke acht teams doorgaan naar de knock-outfase. Je kunt ook extra punten verdienen door op de juiste manier een team te kiezen dat 3-0 scoort.

Knock-outfase

Zodra de Zwitserse fase is afgelopen en de acht beste teams zijn bepaald, kun je voorspellingen doen voor de wedstrijden in de knock-outfase. Elke juiste keuze tijdens de kwartfinales levert 10 punten op, terwijl de juiste keuze tijdens de halve finales elk 15 punten oplevert. Als u de winnaar van de Wereldfinale kiest, krijgt u maar liefst 20 punten.

Werelden Pick'em-klassement

Als je goed genoeg bent in je Pick'em-voorspellingen, word je mogelijk opgenomen in de top 100 van spelers op het Global Leaderboard. Je kunt ook je eigen klassement maken en Pick'em met je vrienden spelen. Op het scorebord kun je je voortgang volgen en zien hoeveel potentiële Perfect Picks er nog over zijn.

Toernooibeloningen

Vergeleken met voorgaande jaren wordt de Pick'em 2023 geleverd met een grotere verscheidenheid aan beloningen voor zowel deelname als prestaties. Spelers kunnen zich kwalificeren voor beloningen op basis van het hoogste niveau in de twee afzonderlijke categorieën: Pick'em (traditioneel) en Crystal Ball. De beloningen zijn niet cumulatief en worden toegekend op basis van het hoogste niveau dat in elke respectievelijke categorie wordt bereikt.

Deelnamebeloningen omvatten emotes en Worlds 2023-capsules. Op prestaties gebaseerde niveaubeloningen variëren van evenementtokens en capsules tot kampioensskins en emotes.

Conclusie

De LoL Worlds Pick'em 2023 is een opwindende kans om je voorspellende vaardigheden te testen en beloningen te verdienen. Doe je voorspellingen in de kristallen bol, neem deel aan de Pick'em-fasen en streef naar de top van het klassement. Succes!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

Meer dan 100 spelers strijden in TFT Set 11's eerste EMEA Golden Spatula Cup
2024-04-25

Meer dan 100 spelers strijden in TFT Set 11's eerste EMEA Golden Spatula Cup

Nieuws