Nieuws

November 7, 2023

LoL Arena keert terug: nieuwe functies, verbeterde gameplay en feedback van spelers

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Riot Games heeft in december officieel de terugkeer aangekondigd van LoL Arena, de populaire spelmodus, met Patch 13.23. Na het aanvankelijke succes hebben spelers reikhalzend uitgekeken naar de comeback, en Riot heeft naar hun eisen geluisterd.

LoL Arena keert terug: nieuwe functies, verbeterde gameplay en feedback van spelers

LoL Arena – PBE in november, live in december

Om spelers een voorproefje te geven van de komende veranderingen, zal Riot vanaf 8 november LoL Arena uitbrengen op de Public Beta Environment (PBE). Hierdoor kunnen spelers de nieuwe functies ervaren en waardevolle feedback geven voordat de modus live gaat op de servers. begin december.

De toekomst van Arena

LoL Arena was de eerste nieuwe modus die League of Legends in jaren introduceerde, en werd al snel een favoriet bij fans. Als reactie op feedback van spelers heeft Riot verschillende verbeteringen en toevoegingen aangebracht om de game-ervaring te verbeteren.

Implementatie van 8-man wachtrij

Een van de meest gevraagde functies van spelers was de mogelijkheid om met een grotere groep vrienden in de rij te staan. In de nieuwe versie van Arena kunnen spelers met maximaal 8 personen in de rij staan, waardoor ze hun eigen privéwedstrijden kunnen creëren.

Kampioen Diversiteit

Riot heeft zich ook gericht op het verbeteren van de diversiteit van kampioenen in LoL Arena. Spelers hebben nu meer opties en strategieën om uit te kiezen, waardoor elke wedstrijd uniek en spannend wordt.

Podiumgameplay

Om meer diepgang aan de gameplay toe te voegen, heeft Riot stage-gameplay geïntroduceerd in LoL Arena. Deze functie biedt spelers extra uitdagingen en doelstellingen om te overwinnen, waardoor een nieuwe strategielaag aan de modus wordt toegevoegd.

Cameo's

Naast de gameplay-veranderingen heeft Riot cameo's van verschillende League of Legends-kampioenen in LoL Arena opgenomen. Deze cameo's zullen een vleugje vertrouwdheid en opwinding toevoegen aan fans van de game.

Beoordelingswijzigingen

Om een ​​eerlijke en competitieve omgeving te garanderen, heeft Riot ratingwijzigingen aangebracht in LoL Arena. Dit zal helpen spelers met vergelijkbare vaardigheidsniveaus te matchen, waardoor een meer evenwichtige en plezierige ervaring ontstaat.

Beperkte run en feedback

Riot heeft verklaard dat deze release van LoL Arena slechts een beperkte tijd beschikbaar zal zijn. Ze zullen de feedback van spelers nauwlettend in de gaten houden en verdere aanpassingen doorvoeren om de beste versie van de spelmodus te creëren. Hoewel het nog geen permanente spelmodus is zoals ARAM en Summoners' Rift, staat Riot open voor de mogelijkheid om het in de toekomst permanent te maken.

Concluderend: LoL Arena zal in december zijn langverwachte terugkeer maken met Patch 13.23. Spelers kunnen uitkijken naar spannende nieuwe functies, verbeterde gameplay en de mogelijkheid om feedback te geven om de toekomst van de spelmodus vorm te geven.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws