Nieuws

March 3, 2022

LoL 2022 Wereldkampioenschappen Steden onthuld

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fans van League of Legends eSport-weddenschappen werden getrakteerd op goed nieuws over waar het volgende League of Legends 2022 Wereldkampioenschap zal worden georganiseerd. Het nieuws werd per ongeluk onthuld door Riot in Chase Center, in San Francisco, tijdens een sessie net voor een NBA-wedstrijd tussen de Raptors en Warriors.

LoL 2022 Wereldkampioenschappen Steden onthuld

LoL Wereldkampioenschappen 2022, een aangelegenheid met meerdere steden

Het nieuws over de vier steden kwam uit een video die op 20 november rond 17.00 uur CT voor het eerst op YouTube verscheen. Hoewel het bijna onmiddellijk privé werd gemaakt, waren alle details bekend.

Volgens Riot zal het volgende League of Legends Wereldkampioenschap in meerdere landen worden georganiseerd. De actie begint in Mexico-Stad in de Liga Latinoamerica. Vervolgens verschuift de actie naar New York in het Hulu Theatre in Madison Square Garden en Toronto in Scotiabank Arena, waar respectievelijk de kwartfinales en de halve finale worden gehouden. Het hoogtepunt van het 2022 League of Legends Wereldkampioenschap gaat dan naar San Francisco in het Chase Center.

LoL Wereldkampioenschappen 2022 wedden

Net als de onlangs afgesloten LoL Wereldkampioenschappen 2021, zal het evenement van volgend jaar ook online te zien zijn eSites voor sportweddenschappen met League of Legends-markten. Verwacht dat bookmakers alle actie behandelen, vanaf de eerste wedstrijd van het toernooi tot de finale. Dat gezegd hebbende, moeten fans van LoL van tevoren kennismaken met enkele tips voor eSport-weddenschappen.

Tijdens het evenement zullen de topteams in het spel strijden om glorie. Enkele van de beste teams om op te wedden in het komende LoL Championship zijn FunPlus Phoenix, T1, Damwon KIA, G2 Esports, Invictus Gaming, Royal Never Give Up, PSG Talon en Edward Gaming Internationals.

LoL 2022 Worlds zal naar verwachting groter en beter zijn dan de laatste evenementen. Dit is zowel in de eSports-scene als bij weddenschappen. In het evenement van volgend jaar zullen fans aanwezig zijn op de locaties nu Covid-19 langzaam wordt ingeperkt en de zaken weer normaal worden. Vergeet niet dat tijdens het onlangs afgesloten evenement van dit jaar de wedstrijden in lege arena's werden gespeeld.

Het zal ook spannend worden in de gokwereld nu eSports-weddenschappen exponentieel zijn gegroeid en topbookmakers worden aangetrokken die een deel van het marktaandeel van eSports-weddenschappen willen.

League of Legends WK 2021

Het League of Legends World Championship 2021 zou eerder in Shenzhen worden gehouden. Vanwege de gevolgen van de pandemie werd het evenement echter verplaatst naar Reykjavik. Het vond plaats van 5 oktober tot 6 november. Tweeëntwintig eliteteams uit 11 regio's streden om glorie. Tot verbazing van veel gokkers die hadden ingezet op de winnaar voordat het evenement begon, pakte Edward Gaming (EDG) de kroon door DWG KIA te verslaan in een verhitte finale.

Dat is het voor nu. Het enige dat eSports-gokkers nu kunnen doen, is de vorm van de verschillende teams nauwlettend volgen om beter gepositioneerd te zijn om verstandig te wedden wanneer het 2022 League of Legends Wereldkampioenschap begint.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws