Nieuws

October 27, 2023

LNG Scout reflecteert op de overwinning en kijkt vooruit naar Worlds 2023

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

Nadat ik een plek in de knock-outfase had veiliggesteld met een overwinning tegen KT Rolster, kreeg ik de gelegenheid om met LNG Scout te spreken over de serie en de prestaties van het team op Worlds 2023.

LNG Scout reflecteert op de overwinning en kijkt vooruit naar Worlds 2023

Reflecteren op de serie

Ondanks de overwinning tegen het LCK #3-zaad, uitte Scout zijn ontevredenheid over de vroege spelprestaties van het team gedurende de drie wedstrijden. Hij beoordeelde het met een 5 op 10, wat de noodzaak voor verbetering benadrukte.

In de eerste game had LNG het aanvankelijk moeilijk, maar slaagde erin het tij te keren met een goed uitgevoerde baronoproep en een teamgevecht dat het spel veranderde. Scout noemde GALA, de botlaner, de beslissende beslissing en prees zijn uitstekende specificatie.

KT Rolster herstelde zich echter in de tweede game en profiteerde van de problemen van LNG in de vroege game. Scout erkende de inspanningen van het team om deze problemen aan te pakken in het ontwerp voor de derde game en benadrukte het belang van meer focus in de vroege game.

Een stap verder gaan in het middenspel

Ondanks de vroege moorden van KT, toonde LNG hun kracht tijdens teamgevechten halverwege de game. Door gebruik te maken van hun teamsamenstelling voerden ze consistente combo's uit en creëerden ze een onoverkomelijke voorsprong waar hun tegenstanders niet van konden herstellen.

Gedachten over het Zwitserse format en toekomstige wedstrijden

Als doorgewinterde veteraan met zes WK-optredens deelde Scout zijn visie op het nieuwe Zwitserse format. Hij verwierp het idee dat het aanzienlijk verschilt van eerdere groepsfasen en beweerde dat sterke teams nog steeds zullen zegevieren.

Nu hun plek in de kwartfinales veilig is, wacht LNG op de Zwitserse etapperonde 5 om hun tegenstander te bepalen. Toen hem werd gevraagd naar zijn favoriete tegenstander en de huidige Worlds-meta, sprak Scout zijn vertrouwen uit in hun potentieel om welk team dan ook in de kwartfinales te verslaan. Hij erkende dat de huidige patch misschien niet gunstig voor hen is, maar bleef optimistisch over het overwinnen ervan.

Scouts bijdrage aan de LNG-ploeg

De ervaring en inzichten van Scout, die hij heeft opgedaan door een aanzienlijk deel van zijn leven in Korea te hebben gewoond, zijn van onschatbare waarde geweest voor het LNG-team. Hij pakt problemen actief aan en gaat in gesprek met het team, waarbij hij begeleiding en ondersteuning biedt.

Omgaan met druk en stress

Ondanks zijn ontspannen houding deelde Scout zijn strategieën om met druk en stress om te gaan. Hij kijkt graag naar leuke video's en luistert naar muziek als ontspanningsmiddel, waarbij hij tv-drama's vermijdt.

Conclusie

De vastberadenheid en hoge verwachtingen van LNG Scout voor verbetering komen duidelijk naar voren in zijn reflecties op de reeks tegen KT Rolster. Nu ze hun zinnen hebben gezet op de halve finales, concentreert LNG zich op het verbeteren van hun vorm en het overwinnen van alle uitdagingen die op hun pad komen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws