Nieuws

January 6, 2022

League of Legends Wereldkampioenschap 2022

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Het League of Legends World Championship is het meest prestigieuze en grootste jaarlijkse toernooi in de zeer competitieve League of Legends. Omdat esports-weddenschappen in populariteit zijn gegroeid, is er ook interesse in dit evenement.

League of Legends Wereldkampioenschap 2022

Toonaangevende online goksites bieden markten aan in alle belangrijke regio's en fasen van het wereldkampioenschap, inclusief de groepsfase, kwartfinales, halve finales en finales.

Wat is League of Legends Wereldkampioenschap?

Het League of Legends Wereldkampioenschap is een jaarlijks evenement waar de beste spelers uit elke regio samenkomen om te strijden om een prijzenpot van meer dan 2 miljoen dollar. Het evenement beslaat meer dan drie weken van competitie en culmineert in de laatste wedstrijd, waar teams het op Summoner's Rift strijden om dominantie en opscheppen.

Het is een zeer populair online gokevenement waar liefhebbers van eSport-weddenschappen naar uitkijken. Onnodig te zeggen dat er veel belangstelling zal zijn voor goksites voor e-sport, waar je ook tal van tips voor eSport-weddenschappen krijgt.

Het LoL World Championship 2022 brengt de beste League of Legends-spelers ter wereld samen. Het komt met goede online gokmogelijkheden voor liefhebbers van esports-weddenschappen.

Waar vindt het LoL Wereldkampioenschap 2022 plaats?

Het evenement vindt plaats in vier verschillende steden in Noord-Amerika. De gaststeden voor het League of Legends World Championship 2022 zijn aangekondigd op de officiële website van Riot Games.

Het was aanvankelijk de bedoeling dat het League of Legends Wereldkampioenschap dit jaar in Noord-Amerika zou worden gehouden, maar het toernooi werd verplaatst naar China. Dit werd gedaan om Chinese fans een meer authentieke Worlds-ervaring te bieden nadat het land in 2020 een klein toernooi had georganiseerd.

De Wereldkampioenschappen voor 2021 werden gehouden in Reykjavik, IJsland, nadat ze oorspronkelijk waren gepland in Shenzen, China. Het werd verplaatst naar IJsland vanwege omstandigheden veroorzaakt door de pandemie. Het is momenteel niet bekend of en wanneer China in de toekomst nog een LoL World Championship-evenement zal organiseren.

Zoals Riot aangeeft, is het de eerste keer dat de jaarlijkse competitie in meer dan één land wordt gehouden. Het zal ook de eerste keer sinds 2016 zijn dat het in Noord-Amerika wordt gehost.

Het evenement begint met de eerste etappe die wordt gehouden in Mexico-Stad, en de locatie zal de Liga Latinoamerica-competitiearena zijn.

De groepsfase van de competitie en de kwartfinales worden gehouden in New York, en de locatie is het Hulu Theatre in Madison Garden in New York.

De finales volgen de halve finales in de Scotiabank Arena in Toronto in het Levi's Stadium in San Fransisco.

Terwijl de wereld nog steeds aan het herstellen is van de effecten van de pandemie, kijkt Riot Games al vooruit naar 2022, wanneer de Worlds plaatsvinden in Noord-Amerika. Als een van de belangrijkste esports-evenementen voor online LoL-weddenschappen, zal het zeker veel belangstelling wekken.

Het is nog niet bekend of Worlds 2022 een live publiek zal hebben of niet. Naar verwachting zal begin volgend jaar meer informatie over het toernooi worden vrijgegeven, naarmate de veiligheidsrichtlijnen voor de aanhoudende COVID-19-pandemie evolueren.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws