Nieuws

February 14, 2024

Last Epoch: Verken Eterra met vrienden in dit spannende Dungeon-Crawler-spel

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Last Epoch is een spannend kerker-crawler-spel dat zich afspeelt in de betoverende wereld van Eterra. Spelers beginnen aan spannende avonturen, waarbij ze vijanden uit verschillende tijdsperioden tegenkomen. Hoewel je de game solo kunt spelen, komt hij echt tot zijn recht als je hem met een groep vrienden speelt.

Last Epoch: Verken Eterra met vrienden in dit spannende Dungeon-Crawler-spel

Maximale groepsgrootte

In Last Epoch kun je een groep van maximaal vier spelers vormen. Dit betekent dat je drie andere avonturiers mee kunt nemen terwijl je de enorme en meeslepende wereld van Eterra verkent. Door anderen uit te nodigen voor uw groep, zullen zij zich bij uw actieve instantie voegen, waardoor u portalen kunt openen en samen kunt reizen.

Een partij creëren

Om een ​​party aan te maken in Last Epoch, druk je simpelweg op de 'H'-toets om het Sociaal Paneel te openen. Van daaruit kunt u uitnodigingen sturen naar andere online spelers of vrienden op uw lijst. Het is belangrijk op te merken dat het toevoegen van spelers aan je groep de gezondheid en schade van vijanden vergroot, waardoor je groep een grotere uitdaging krijgt. Alle spelers in het gezelschap krijgen echter dezelfde hoeveelheid ervaring voor het verslaan van vijanden in de buurt, waardoor het een uitstekende manier is om een ​​level omhoog te gaan.

Multiplayer-modi

Last Epoch biedt vier interactieve multiplayermodi. Naast feesten kunnen spelers ook handel drijven op de Bazaar, deelnemen aan PvP-gevechten of gewoon ontspannen en socialiseren in de openbare ruimtes. Elke modus biedt een unieke multiplayer-ervaring, waardoor diepte en variatie aan het spel wordt toegevoegd.

Verbeteringen voor meerdere spelers

Online multiplayer werd aanvankelijk in bètavorm uitgebracht in maart 2023 en heeft sindsdien aanzienlijke verbeteringen ondergaan in de aanloop naar de grote 1.0-update in februari 2024. Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat alle spelers die je wilt uitnodigen zich in dezelfde modus bevinden, zoals de hardcore-modus. , om compatibiliteit te garanderen.

Voor meer gedetailleerde informatie over multiplayer-functies, inclusief feestbeperkingen en andere belangrijke details, heeft Eleventh Hour Games een uitgebreide blogpost op de officiële webpagina van Last Epoch geplaatst. Bezoek de website voor meer informatie en om je multiplayer-ervaring te verbeteren.

Geniet samen met je vrienden van de spannende avonturen van Last Epoch en overwin de uitdagingen die je te wachten staan ​​in de wereld van Eterra!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws