Nieuws

September 15, 2022

Laatste wednieuws op StarCraft II

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

TeamLiquid StarLeague9

De TeamLiquid StarLeague9-competitie voor StarCraft II werd aangekondigd in juni 2022. Deze evenementen beginnen op 29 juli en duren tot en met 4 september. Ze vinden online en offline plaats op Teamvloeistof's trainingsfaciliteit. Na het eerste online toernooi worden de 12 beste deelnemers naar Nederland gevlogen om offline deel te nemen in de trainingsfaciliteit van Team Liquid.

Laatste wednieuws op StarCraft II

StarLeague9 heeft een dubbele eliminatiebeugel met 32 spelers. Bo3-wedstrijden worden gespeeld in de winnaarsrondes 1 en 2, winnaars kwartfinales en verliezersrondes 1 tot en met 5. Bo5-wedstrijden worden gespeeld in de halve finale van de winnaar, de kwartfinale van de verliezers en de halve finale van de verliezers.

Bo7-wedstrijden worden gespeeld voor de winnaarsfinale en de verliezersfinale. Evenzo zullen de grote finales van Bo7 worden gespeeld, waarbij de winnaar van de winnaarsronde begint met een 1-0 voorsprong. Teams strijden om een prijzenpot van $ 40.000, waarbij de winnaars $ 14.000 ontvangen. StarCraft-enthousiastelingen kunnen de toernooikansen vinden op populaire online goksites voor esports.

Global StarCraft II League seizoen 3: Code S 2022

Legacy of the Void-versie van de game zal te zien zijn in het offline evenement in Zuid-Korea. Teams strijden om een prijzenpot van USD 123.000, waarbij de winnaars $ 30.000 mee naar huis nemen. Terwijl de teams op de derde en vierde plaats elk $ 9.000 ontvangen, ontvangen de runners-up $ 12.000. De wedstrijd vindt plaats van 22 augustus tot 13 oktober.

Alle spellen in het Dual Tournament Format van Groepsfase 1 zijn Bo3-wedstrijden. De beste twee spelers van elke groep kwalificeren zich voor Groepsfase 2, een Round Robin Bo3-matchup. De beste speler van elke groep gaat naar de halve finales van de play-offs. De tweede en derde plaats van elke groep gaan door naar de Ronde van 6.

Het algemene wedstrijdverschil, het verschil van het spel en het onderlinge duel worden gebruikt om gelijkspel te verbreken. Als er nog steeds een gelijke stand is, worden de cumulatieve wedstrijdoverwinningen van de deelnemers en hun verschillen op de kaarten van de gelijkgestemde deelnemers in aanmerking genomen. Een tie-breaker match en een coinflip zijn de enige overgebleven methoden om een gelijkspel te doorbreken.

Het GSL Super Tournament 2 van 2022 zal zijn halve finalisten plaatsen. De aanstaande ESL Pro Tour 2022-23 Masters Atlanta is zaaien voor de top zes finishers. De winnaar van het evenement krijgt gegarandeerd een ligplaats op IEM Katowice 2023.

Hoe te wedden op de komende StarCraft2-evenementen

Typische game-winnaar is de meest populaire vorm van StarCraft 2 weddenschappen mogelijkheden die te vinden zijn op esport-weddenschappen. Het idee is zo eenvoudig als ze komen. Spelers kiezen de deelnemer die volgens hen zal zegevieren. Als iemand een beginner is, moeten ze zich aan die methode houden omdat het de eenvoudigste is totdat ze begrijpen hoe al het andere werkt.

Correcte score

De meest populaire StarCraft 2-wedsites bieden weddenschappen op de juiste score voor best-of-wedstrijden. Deze weddenschappen brengen een behoorlijk risico met zich mee, maar hebben een goede uitbetaling. Omdat gokkers echter de precieze score van een bepaalde wedstrijd correct moeten voorspellen, moeten ze er niet veel geld in zetten.

Kaarten Totaal boven/onder

Totale kaarten boven/onder zijn gunstiger voor de gokker als weddenschappen op de juiste score te gevaarlijk voor hen zijn. Individuen hoeven alleen het totale aantal gespeelde kaarten voor deze inzetten te raden; in plaats van de eindscore te voorspellen. De wedstrijd eindigt met twee of drie kaarten en de bookmakers geven spelers een ruwe schatting, laten we zeggen 3, waarbij spelers een voorspelling kunnen doen van meer dan 3 of minder dan 3.

Accumulatoren

Starcraft 2 is een 1v1-spel waardoor accumulatoren een fantastische keuze zijn voor weddenschappen met een hoog risico en hoge beloning. Deze weddenschap is een geweldige keuze voor spelers die als doel hebben geld te verdienen met wedden op StarCraft 2. Men moet echter bekend zijn met de ins en outs van het huidige competitieve landschap door middel van online beschikbare goktips voor esports. Door deze tips hebben spelers een voordeel bij het wedden op SC2.

Aangezien er bijna constant meerdere wedstrijden beschikbaar zijn, kunnen individuen snel een paar weddenschappen samenvoegen om een aanzienlijke vermenigvuldiger te verkrijgen. De kans om het ticket te winnen neemt aanzienlijk af bij elke volgende weddenschap. Gelukkig is het de moeite waard om een vijfvoudige accumulator met goede kansen te winnen.

Waarom is wedden op Starcraft2 populair?

De basis van de aantrekkingskracht van StarCraft 2 ligt in de gameplay-elementen. De game is een van de meest competitieve en gelijkwaardige esports-games ooit. De RTS die de esports-beweging begon en vandaag de dag nog steeds sterk is, ook al heeft de esports-gemeenschap haar focus verlegd naar andere genres, is de koning van alle RTS-games.

Hoewel er wereldwijd topcompetities te vinden zijn, is Zuid-Korea waar het spel het populairst is. StarCraft 2 is bekend in de online esports-wedgemeenschap en is populair bij esports-gokkers.

Het primaire doel van het spel is om een basis te bouwen met verschillende structuren rond hubs die bestaan uit minerale en gasafzettingen. Om te besteden aan het maken van legertroepen en het ontwikkelen van complexere faciliteiten, die toegang bieden tot krachtigere eenheden, verzamelen spelers mineralen en gas. 

Het uiteindelijke doel is dat een speler zijn eenheden gebruikt om de basis en eenheden van de tegenstander te vernietigen, terwijl hij moet waken tegen hetzelfde lot dat aan zijn zijde gebeurt.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws