Nieuws

September 22, 2022

Laatste wednieuws op NewBee

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

NewBee is een Chinese eSports-organisatie. Op een gegeven moment was NewBee een top-4-team in de wereldwijde Dota2-ranglijst en het tweede gerangschikte team in China. Door hun succes verwees de Dota 2-gemeenschap naar NewBee als een Dream Team. Zhang "Xiao8" Ning vormde de ploeg, terwijl Wang "Niuwa" Yue, een Chinese miljardair, de sponsor van het team was.

Laatste wednieuws op NewBee

Ondanks dat het een van de beste Dota2 eSports-teams is, is NewBee relatief nieuw in de scene en was De internationale Kampioen van 2014. Intrigerend genoeg slaagde NewBee erin om de competitie te winnen terwijl hij dicht bij de groepsfase kwam.

Team NewBee permanent uitgesloten van Valve Events

Na acht maanden verbood Valve Corporation NewBee permanent voor het repareren van een match. De permanente beperking was van kracht vanaf 1 januari 2021. De vijf leden van de line-up van NewBee kregen naast de organisatie ook levenslange bans.

Dota 2-distributeur Perfect World heeft aangekondigd dat NewBee en zijn vijf spelers niet mogen deelnemen aan wedstrijden die verband houden met Valve of Perfect World. Deze spelers waren Xu "Moogy" Han, Yin "AQ" Rui, Wen "Wizard" Lipeng, Yan "Waixi" Chao en Zeng "Faith" Hongda.

Was NewBee populair vóór dit verbod?

Voor het verbod was NewBee een van de meest geliefde en succesvolle teams die meededen in Dota 2. De groep eindigde als tweede in The International 7 en als eerste in The International 4. The International, of TI, wordt beschouwd als de top van de Dota 2-competitiescène.

NewBee was niet alleen een van de beste Chinese Dota 2-teams en een van de beste teams wereldwijd. Het bedrijf eindigde als tweede in 2017 en eerste in de TI-competitie in 2014. In termen van algemeen prijzengeld was NewBee het zesde best verdienende esports-team.

De Chinese esports-organisatie NewBee won de Dota 2 International 2014. Het team werd echter in mei 2020 beschuldigd van matchfixing. Dit incident vond plaats in februari 2020, in een wedstrijd tegen Avengerls in de Starladder ImbaTV League, een kleine competitie op Valve's Dota Pro Circuit.

Team NewBee Recente wedstrijden en resultaten

Sinds de oprichting van het Dota2-team op 13-02-2014 hebben ze uitstekende successen geboekt. De ploeg heeft een prijzengeld van meer dan dertien miljoen dollar ontvangen van verschillende toernooien. NewBee werd bekend na het winnen van The International 2014.

De wedstrijd vond plaats in Seattle, Washington. Het was in zijn vierde iteratie op het moment van dit evenement, dat voor het derde jaar op rij in Seattle werd gehouden. NewBee versloeg Vici Gaming in de finale en verdiende $ 5.025.029 aan prijzengeld.

NewBee behaalde ook glorie in The International 2017. Het evenement markeerde de zesde iteratie van The International en de derde Major van de 2017-campagne. Seattle was voor het zesde jaar op rij de gaststad van het toernooi.

Voor de vierde keer op rij werd het Main Event gehouden in de KeyArena in Seattle Center, een multifunctionele arena met meer dan 17.000 toeschouwers. Na verlies van Team Liquid in de kampioenswedstrijd, ontving NewBee de tweede prijs van $ 3.950.067.

Hoe te wedden op Team NewBee

Dota 2 organiseert het hele jaar door regelmatig wedstrijden, waarbij The International de grootste is. De hele Dota 2-gemeenschap let op wanneer het Dota Pro Circuit evenementen organiseert. Bookies bieden uitstekende gokmogelijkheden voor deze evenementen en dekken ze. Af en toe kunnen spelers gunstige kansen ontdekken op andere zelfstandige Dota-evenementen.

Wanneer esport-weddenschappen zijn toegestaan in het land waar een gokker woont, mogen ze op dergelijke spellen gokken. Talloze esport-weddenschappen bieden kansen voor verschillende NewBee-evenementen. Bij het wedden kunnen gokkers kiezen tussen het gebruik van skins (virtuele objecten in games) of echt geld. Tegenwoordig is gokken op de huid veel gebruikelijker dan gokken op contant geld.

Meer dan de helft van alle gokactiviteiten bij skin bookies wordt geplaatst met game skins, het meest gebruikte geld. Sommige top goksites voor esports bieden enkele van de meest agressieve NewBee-weddenschappen. Dota 2 en League of Legends behoren tot de esports-games gepromoot op markten.

Wedden op de uitkomst van games

De meest eenvoudige vorm van online wedden in Dota 2 is op het resultaat van een wedstrijd, hoewel het niet altijd de meest opwindende is. Wedden op specifieke spelresultaten en evenementen kan spannender zijn en de kansen vergroten. Gokkers kunnen kiezen welk team een wedstrijd wint bij Esports-weddenschappen, wat het meest eenvoudig is.

Dota 2-spellen worden vaak gespeeld in een Bo1-, Bo3- of Bo5-indeling, waarbij de winnaar wordt bepaald na maximaal 1, 3 of 5 spellen, kaarten of rondes (behalve voor grote finales) (het equivalent van sets in Tennis ). De planners van sommige competities kiezen voor een Bo2 match-based systeem. Deze wedstrijden kunnen ook resulteren in een gelijkspel. Bijna iedere online goksite voor esports kunnen individuen deze Dota 2-weddenschappen plaatsen. Sommige kunnen spelers echter hogere esports-kansen bieden.

Andere strategieën om te wedden op Team NewBee

Wedden op de winnaar van een NewBee-competitie op de beste goksites voor esports is een van de meest acceptabele tactieken. Er zijn inzetmogelijkheden op de Match Winner markt, zoals Correct Score en Handicap. Bovendien kunnen gokkers wedden op hoeveel rondes een team zal winnen op een kaarthandicap en hoeveel kaarten NewBee in een reeks zal winnen.

Game Draw, Overtime en Under/Over-weddenschappen op het totale aantal gespeelde kaartrondes worden ook aangeboden, ondanks hun complexiteit. Spelers moeten voortdurend nieuws, goktips voor e-sport, algemene branchetrends en historische teamprestaties onderzoeken om hun gokmethoden te informeren.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

Mega Incineroar: een game-changer of een competitieve flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: een game-changer of een competitieve flop?

Nieuws