Nieuws

February 15, 2024

Introductie van Nut, the Goddess of the Sky: SMITE 11.2 patchupdates en opwindende veranderingen

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

De komst van SMITE's 11.2 Patch brengt spannende veranderingen en updates voor het spel. Een van de hoogtepunten is de introductie van Nut, de Goddess of the Sky, als nieuw speelbaar personage. Nut, een Hunter, zal naar verwachting samen met haar man, Geb, de duobaan domineren. Spelers kunnen uitkijken naar het ervaren van haar krachtige vaardigheden en unieke speelstijl.

Introductie van Nut, the Goddess of the Sky: SMITE 11.2 patchupdates en opwindende veranderingen

Nuts capaciteiten

  • Passief: Flux: Nut krijgt elke keer dat ze een vaardigheid landt een aanvalssnelheidsverbetering van vijf seconden, die tot 10 keer kan worden gestapeld.
  • Vaardigheid één: convergentie: Nut verbetert haar basisaanvallen en werpt twee extra schadelijke projectielen af ​​die door vijanden heen gaan. Het middelste projectiel richt basisaanvalschade aan, terwijl de buitenste vaardigheidsschade aanricht.
  • Vaardigheid twee: neerstortende komeet: Nut brengt een grote komeet naar een locatie, waardoor vijanden worden beschadigd en geworteld. Deze vaardigheid biedt de mogelijkheid om vijanden in de val te lokken en aan te vallen.
  • Vaardigheid drie: Warp: Nut stuurt zichzelf in de richting waarin ze reist en laat doelprojectielen los die vijanden vertragen. Deze vaardigheid reset de cooldown van Convergence.
  • Ultiem: Skyfall: Nut wordt immuun voor Crowd Control en vliegt de lucht in, waarbij hij vijanden beneden beschadigt met een groot zwart gat. Het zwarte gat creëert een zwaartekrachtgolf die vijanden naar het centrum trekt.

Andere wijzigingen en updates

Naast de komst van Nut bevat de 11.2-patch verschillende bugfixes, balansen in de spelmodus en itemverbeteringen en nerfs. Spelers kunnen de volledige patchopmerkingen bekijken op de officiële SMITE-website.

Afhaal

De SMITE 11.2 Patch introduceert Nut, de Goddess of the Sky, als een nieuw speelbaar personage. Met haar krachtige vaardigheden en unieke speelstijl zal Nut samen met haar echtgenoot Geb de duobaan domineren. Spelers kunnen haar vaardigheden verkennen en de opwindende veranderingen en updates in het spel ervaren. Bekijk de volledige patchopmerkingen op de officiële SMITE-website en doe mee aan de strijd als Nut, de Goddess of the Sky!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws