Nieuws

November 23, 2023

Hwei - De nieuwste LoL-kampioen met unieke vaardigheden

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Riot Games heeft de vaardigheden onthuld van de nieuwste LoL-kampioen, Hwei. Laten we eens kijken hoe zijn uitrusting eruit ziet en hoe hij zal zijn in Summoners' Rift.

Hwei - De nieuwste LoL-kampioen met unieke vaardigheden

Hwei – Overzicht van LoL-vaardigheden

Hwei is de nieuwste toevoeging aan de selectie van LoL-kampioenen. Hij zou een mid-laner worden en afgaande op zijn aanvankelijke vaardigheden zal Hwei een behoorlijk complexe kampioen worden, aangezien de aaneenschakeling van vaardigheden tot verschillende effecten en interacties zal leiden.

Zijn uitrusting is volledig gebaseerd op zijn verschillende stemmingen en elke keer dat hij deze verandert, wordt er een andere vaardigheid geactiveerd. Als je denkt dat hij een behoorlijk gebroken kampioen is, heb ik het gevoel dat er enkele duidelijke zwakke punten zijn die verband houden met zijn cooldowns. Elke keer dat hij van stemming verandert, is er een behoorlijk grote downtime waarin hij die vaardigheid niet meer kan gebruiken, wat betekent dat hij veel vaardigheidspogingen uit zijn items zal moeten halen om de uitrusting ervan te maximaliseren.

Laten we zonder verder oponthoud eens ingaan op de basisstatistieken en vaardigheden van Hwei.

Basisstatistieken

 • Gezondheid: 550 – 2318
 • Mana: 445 – 955
 • Gezondheidsherstel: 6 – 96,1
 • Mana-regen: 8 – 19,9
 • AD: 50 – 106,1
 • Bepantsering: 18 – 97,9
 • Magische weerstand: 30 – 52,1
 • MS: 320
 • Aanvalsbereik: 575
 • AS-basis: 0,714
 • AS-ratio: 0,658
 • Bonus AS: 3,3%

Vaardigheden

Passief – Handtekening van de visionair

AANGEBOREN: Hwei's schadelijke vaardigheden markeren vijanden gedurende 4 seconden. Als je ze met een andere vaardigheid beschadigt, wordt het merkteken verbruikt om een ​​explosie onder hen te creëren, waardoor na 0,85 seconden 35 − 200 (op basis van niveau) (+25% AP) magische bonusschade wordt toegebracht aan vijanden in het gebied.

Vraag – Onderwerp: Ramp

ACTIEF: Hwei komt in een rampzalige bui terecht en krijgt toegang tot zijn vaardigheden en de wasborstel. Hij zal de stemming verlaten als hij een van hen cast.

 • Verwoestend – QQ: Hwei slingert een vuurbal in de richting van het doel die explodeert bij een botsing met de eerste vijand of bij het bereiken van het maximale bereik, waardoor magische schade wordt toegebracht aan alle nabijgelegen vijanden. De schade op basis van de gezondheidsratio van het doelwit is beperkt tot 250 tegen monsters.
 • Fire Severing Bolt – QW: Hwei roept een bliksemschicht op om na 1 seconde op de doellocatie in te slaan, waardoor magische schade wordt toegebracht aan vijanden in het gebied. Tegen vijanden die geïmmobiliseerd of geïsoleerd zijn van hun bondgenoten, richt Severing Bolt meer schade aan op basis van de ontbrekende gezondheid van het doelwit. Deze bonusschade is beperkt tot 300 tegen monsters (Severing Bolt veroorzaakt 50% schade aan volgelingen en niet-epische monsters).
 • Molten – QE: Hwei markeert een vlammend pad in de doelrichting. Na 0,7 seconden barst het pad vanaf het werppunt elke 0,175 seconden uit in vulkanische schokgolven. Elke schokgolf veroorzaakt een explosie die magische schade aan nabijgelegen vijanden toebrengt. De explosies laten ook een lavakloof achter. Elke kloof duurt 2,5 seconden, waarbij elke 0,25 seconde magische schade wordt toegebracht aan vijanden in het gebied en deze met 30% wordt vertraagd (de schade van Molten Fissure wordt verminderd tot 60% tegen volgelingen en verhoogd tot 135% tegen monsters).

W – Onderwerp: Sereniteit

ACTIEF: Hwei komt in een serene stemming en krijgt toegang tot zijn vaardigheden en de wasborstel. Hij zal de stemming verlaten als hij een van hen cast.

 • Vluchtige stroming – WQ: Hwei vormt een waterstroom in de richting van het doel, waardoor een pad ontstaat met een duur die hem en de geallieerde kampioenen een bonusbewegingssnelheid van 0,5 seconde oplevert, die elke 0,125 seconde wordt vernieuwd terwijl ze in het gebied blijven.
 • Vluchtige stroom – WW: Hwei roept een plas water op op de doellocatie, waardoor een beschermende zone van 3 seconden ontstaat die hem en de geallieerde kampioenen gedurende 0,5 seconde een schild geeft terwijl ze zich in het gebied bevinden. Het schild wordt elke 0,264 seconden vernieuwd en sterker in sterkte terwijl ze in het gebied blijven (de schildsterkte van Pool of Reflection wordt voor bondgenoten teruggebracht tot 50%).
 • Opzwepende lichten – WIJ: Hwei omringt zichzelf met wervelende vuurpijlen die zijn volgende 3 basisaanvallen of vaardigheidshits binnen 9 seconden versterken, zodat elke magische bonusschade wordt toegebracht en mana wordt hersteld. De bonusschade van Stirring Lights wordt teruggebracht tot 50% tegen volgelingen of monsters als deze wordt toegepast door zijn effectgebied.

E – Onderwerp: Kwelling

ACTIEF: Hwei komt in een tumultueuze bui en krijgt toegang tot zijn vaardigheden en de wasborstel. Hij zal de stemming verlaten als hij een van hen cast.

 • Grimmig gezicht – EQ: Hwei lanceert een angstaanjagende grijns in de richting van het doel die magische schade toebrengt aan de eerste vijand die wordt geraakt en hem gedurende 1 seconde vreest.
 • Gaze of the Abyss – EW: Hwei gooit een oogbal naar de doellocatie. Bij aankomst breidt het zich uit tot een donkere blik, waardoor zicht in een groter gebied wordt geboden en de dichtstbijzijnde zichtbare vijandelijke kampioen wordt vergrendeld. Na een vertraging lanceert het oog zichzelf op het doel, waarbij het magische schade aanricht aan de eerste vijand waarmee het in botsing komt en deze een tijdlang vasthoudt.
 • Crushing Maw – EE: Hwei tovert een kaak tevoorschijn op de doellocatie die na 0,627 seconden breekt, waardoor magische schade wordt toegebracht aan vijanden in het gebied en ze worden vertraagd met een hoeveelheid die in 1,25 seconden vervalt. Vijanden die niet in het midden staan ​​als de kaak klikt, worden daarheen getrokken.

Wasborstel

ACTIEF: Hwei verlaat zijn huidige stemming zonder dat dit gepaard gaat met vaardigheidskosten of cooldown. Wash Brush kan alleen worden uitgebracht als Hwei in een stemming is gekomen.

R – Spiraalvormige wanhoop

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De tweede helft van het ALGS 2024-seizoen: een diepe duik in het esports-fenomeen
2024-06-02

De tweede helft van het ALGS 2024-seizoen: een diepe duik in het esports-fenomeen

Nieuws