Nieuws

February 14, 2024

Hoe u met uw romantische partner kunt omgaan in Cyberpunk 2077

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

'Ik wil echt in je huis blijven' is een bijbaan die is toegevoegd in update 2.1 van Cyberpunk 2077. Met deze baan kunnen spelers vrij rondhangen met hun romantische partners in V's appartement. In deze gids leggen we uit hoe je deze zoektocht kunt starten en voltooien.

Hoe u met uw romantische partner kunt omgaan in Cyberpunk 2077

Het starten van de zoektocht

Om de zoektocht 'Ik wil echt bij je thuis blijven' te starten, moet je ten minste één van de romantiekopties in Cyberpunk 2077 hebben geromantiseerd. Nadat je het spel hebt bijgewerkt naar versie 2.1, ontvang je een sms-bericht van je romantische partner waarin je zegt hun wens om bij u thuis te blijven. Het maakt niet uit hoe u op het bericht reageert. Als u meerdere appartementen bezit, moet u kiezen in welke u wilt verblijven.

De zoektocht voltooien

Nadat u op het sms-bericht hebt gereageerd, volgt u de taak vanuit uw dagboek. Je wordt naar het appartement geleid dat je als hangplek hebt geselecteerd. Wanneer u aankomt, staat uw partner al op u te wachten. Tijdens de date kun je samen dansen in het midden van V's appartement. Je kunt ook op de bank zitten en met je partner knuffelen, vragen stellen en kussen. Als je ervoor kiest om te slapen, wordt je partner betrokken bij het filmpje.

De zoektocht opnieuw spelen

Nadat u het appartement heeft verlaten, zal uw partner u een sms sturen om aan te geven hoe mooi de avond was. U kunt op het sms-bericht reageren en vervolgens uw telefoon afsluiten. Wanneer u uw telefoon opnieuw opent, wordt het eerste sms-bericht gemarkeerd alsof u een nieuw bericht hebt ontvangen. Je kunt een raar sms-bericht naar je partner sturen, en na twee dagen is hij of zij vrij voor een andere date. Dit proces kan zo vaak worden herhaald als u wilt.

Conclusie

Nu je weet hoe je de 'Ik wil echt bij je thuis blijven'-missie in Cyberpunk 2077 moet voltooien, kun je genieten van tijd doorbrengen met je romantische partner in het spel. Succes!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

Meer dan 100 spelers strijden in TFT Set 11's eerste EMEA Golden Spatula Cup
2024-04-25

Meer dan 100 spelers strijden in TFT Set 11's eerste EMEA Golden Spatula Cup

Nieuws