Nieuws

February 14, 2024

Hoe u de blauwdruk van het Brigantine-schip kunt vinden in Skull and Bones

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

Skull and Bones is een spel vol verschillende locaties om te verkennen. Als je op zoek bent naar de Brigantine Ship Blueprint, is het belangrijk om te weten waar je de verwoeste vuurtoren kunt vinden.

Hoe u de blauwdruk van het Brigantine-schip kunt vinden in Skull and Bones

Schepen ontgrendelen

In Skull and Bones zijn niet alle schepen onmiddellijk beschikbaar. Sommige schepen, waaronder de Brigantine, kunnen alleen worden ontgrendeld door de vereiste blauwdrukbeloningen te kopen.

Lokalisatie van de verwoeste vuurtoren

Aanwijzingen in het spel wijzen je naar de verwoeste vuurtoren, waar je de Brigantine Ship Blueprint kunt verkrijgen. Er worden echter geen specifieke aanwijzingen gegeven. Gelukkig zijn wij hier om je te helpen het te vinden.

De verwoeste vuurtoren

De Ruined Lighthouse is een buitenpost in Oost-Indië, tussen de Nilamzee en de Straat van Cendono. Het ligt direct ten zuiden van Telok Penjarah, het belangrijkste piratenknooppunt in de regio.

Ga voorzichtig verder

Het is belangrijk op te merken dat het gebied rond de verwoeste vuurtoren gevuld is met bedreigingen en vijanden van hoog niveau. Als je in de beginfase van het spel zit, is het raadzaam deze regio te vermijden. Schepen in de omgeving kunnen u wantrouwen als u te dichtbij vaart en zonder waarschuwing aanvallen.

Het verkrijgen van de Brigantine-schipblauwdruk

Bij de Ruined Lighthouse kom je een corrupte DMC-officier tegen. Als je het vereiste niveau van de Cutthroat Infamy-rang hebt bereikt, kun je de Brigantine Ship Blueprint bij deze NPC kopen. Daarnaast verkoopt de Corrupte DMC-officier ook wapenblauwdrukken voor de Shalei I, Demi-canon IV en The Termites I.

Beperkt aanbod

Afgezien van de corrupte DMC-officier heeft de Ruined Lighthouse niet veel anders te bieden. Het dient echter wel als een snelreispunt als u er voor de eerste keer bent aangemeerd.

Conclusie

Samenvattend: als je op zoek bent naar de Brigantine Ship Blueprint in Skull and Bones, ga dan naar de Ruined Lighthouse in Oost-Indië. Wees voorzichtig met de gevaren in het gebied en zorg ervoor dat je de vereiste Cutthroat Infamy-rang hebt om de blauwdruk van de corrupte DMC-officier te kopen. Veel zeilplezier!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws