Nieuws

February 14, 2024

Hoe te resetten en opnieuw te starten in Infinite Craft: het spelbord leegmaken en opnieuw instellen

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

Infinite Craft is een browserspel ontwikkeld door Neal.Fun waarmee spelers interessante combinaties kunnen maken met behulp van willekeurige elementen of objecten. Soms worden spelers echter overspoeld met nutteloze items, en in dergelijke gevallen wordt het noodzakelijk om het speelbord opnieuw in te stellen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u kunt resetten en opnieuw opstarten in Infinite Craft.

Hoe te resetten en opnieuw te starten in Infinite Craft: het spelbord leegmaken en opnieuw instellen

Het bord leegmaken

Eén manier om het speelbord te resetten is door het leeg te maken. Om dit te doen, klikt u eenvoudig op het penseelpictogram in de rechterbenedenhoek van de sandbox. Het is belangrijk op te merken dat er geen waarschuwing is voordat u het bord leegmaakt, dus wees voorzichtig, want alle verbonden objecten zullen verdwijnen. Alle bestaande recepten in de zijbalk worden echter opgeslagen.

Het bord resetten

Een andere optie om het spelbord te resetten is door gebruik te maken van de Reset-knop. Deze knop vindt u in de linkerbenedenhoek van de sandbox. Wanneer u op de knop Opnieuw instellen klikt, verschijnt er bovenaan uw browser een prompt met de waarschuwing dat u op het punt staat opnieuw te beginnen. Als je doorgaat, word je teruggezet naar het begin met alleen de basiselementen: Water, Vuur, Wind en Aarde.

Conclusie

Nu je weet hoe je in Infinite Craft moet resetten en opnieuw moet opstarten, kun je vol vertrouwen de enorme database met combinaties van het spel verkennen. Of je er nu voor kiest om nieuwe recepten te ontdekken of gewoon te genieten van de willekeur van het combineren van objecten, Infinite Craft biedt eindeloze mogelijkheden. Dus ga je gang, reset het bord indien nodig en veel plezier met spelen!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws