Nieuws

February 14, 2024

Hoe Jack Frost-poppen te verkrijgen in Persona 3 Reload

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

Persona 3 Reload bevat korte zijmissies genaamd Elizabeth Requests. In een van deze verzoeken vraagt ​​Elizabeth, de bediende van de Velvet Room, om drie Jack Frost-poppen. Deze gids laat zien hoe je deze poppen kunt verkrijgen.

Hoe Jack Frost-poppen te verkrijgen in Persona 3 Reload

Op zoek naar de Jack Frost-poppen

Om aan Elizabeths verzoek te voldoen, kun je de Jack Frost-poppen vinden bij de kraanmachine voor de speelhal in Paulownia Mall. De poppen verschijnen echter alleen als hoofdprijs op vrijdag, zaterdag en zondag. Op andere dagen is de Ganesha Bank de beloning.

Het spelen van de kraanmachine

Het spelen van de kraanmachine kost geen tijd en kan na schooltijd of in de avond gedaan worden. Het kostte ons slechts twee pogingen om elke pop te winnen, wat in totaal ¥ 1200 kostte. Uw ervaring kan variëren, maar het is onwaarschijnlijk dat u al uw geld zult moeten uitgeven. Dit betekent dat u het verzoek snel kunt voltooien en door kunt gaan met het maximaliseren van uw sociale links.

Geen limiet op poppen

Er lijkt geen limiet te bestaan ​​op het aantal Jack Frost Dolls dat je per dag kunt verdienen. Zelfs als er een limiet is, is deze hoger dan de drie poppen die nodig zijn voor dit verzoek. Bovendien hoeft u Paulownia Mall niet te verlaten om het verzoek te voltooien, aangezien de ingang van de Velvet Room zich daar bevindt.

Het overhandigen van de poppen

Zodra je alle drie de poppen hebt, kun je ze aan Elizabeth geven en als beloning Twilight Fragments ontvangen. Deze fragmenten zijn waardevolle items in Tartarus, omdat ze kisten ontgrendelen en je in staat stellen de HP en SP van je team te herstellen.

Het belang van Jack Frost

Hoewel je misschien al je eigen Jack Frost hebt, is het toch de moeite waard om er een aan te schaffen als je dat nog niet hebt gedaan. Jack Frost is nodig om King Frost op niveau 34 te creëren, die vervolgens kan worden samengevoegd tot Black Frost om de King and I Theurgy te ontgrendelen en in de toekomst aan een ander verzoek te voldoen. Black Frost is een krachtige dealer van magische schade, gespecialiseerd in Ice and Darkness, en het kan voordelig zijn om er al vroeg een hoge sociale band mee te hebben.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws