Nieuws

February 13, 2024

Hoe Daisoujou te combineren met Regenerate 3 in Persona 3 Reload

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

In Persona 3 Reload wijst Elizabeth spelers een reeks verzoeken toe, en in verzoek 72 krijgen spelers de taak om een ​​Daisoujou te laten samensmelten met de vaardigheid Regenerate 3. Dit verzoek is het zevende in Elizabeths fusieserie en is relatief eenvoudig vergeleken met andere. Om aan dit verzoek te voldoen, moeten spelers de juiste twee Persona's hebben en minimaal niveau 59 hebben.

Hoe Daisoujou te combineren met Regenerate 3 in Persona 3 Reload

Om een ​​Daisoujou te laten samensmelten met Regenerate 3, kunnen spelers de Persona's rechtstreeks samenvoegen of een vaardigheidskaart gebruiken. Vaardigheidskaarten voor Regenerate 3 zijn te vinden in Tartarus of te koop bij Mayoido Antiques. Het wordt aanbevolen om overdag een vaardigheidskaart in de Inari-schrijn in Naganaki te dupliceren voordat u deze gebruikt.

Als spelers ervoor kiezen om de Persona's rechtstreeks te fuseren, wordt het aanbevolen om een ​​Suzaku (55) Persona te gebruiken. Suzaku leert Regenerate 3 op niveau 56, zodat spelers de vaardigheid gemakkelijk kunnen verwerven als ze met Bebe hebben gesproken en de Temperance Social Link hebben gerangschikt. Suzaku kan worden verkregen door Rangda en Succubus te fuseren. Als spelers niet over deze exacte Persona's beschikken, kunnen ze proberen anderen uit dezelfde Arcana op een vergelijkbaar niveau te gebruiken.

Zodra spelers met succes een Daisoujou hebben gefuseerd met Regenerate 3, moeten ze de Velvet Room verlaten en met Elizabeth praten voordat ze verder gaan met de volgende reeks verzoeken.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws