Nieuws

October 30, 2023

Guild Esports stelt een investering van £1 miljoen veilig om uit te breiden in de MENA-regio

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Guild Esports, een internationale esports-organisatie, heeft aangekondigd dat het een abonnementsovereenkomst heeft getekend om maximaal £ 1 miljoen op te halen. De investering komt van een prominent esports-, contentcreatie- en mediamerk.

Guild Esports stelt een investering van £1 miljoen veilig om uit te breiden in de MENA-regio

Uitbreiding van de bedrijfsvoering

Guild Esports is van plan het geld te gebruiken om zijn bedrijfsactiviteiten uit te breiden, met een specifieke focus op de regio Midden-Oost-Noord-Afrika (MENA). Er wordt verwacht dat deze regio in 2026 88 miljoen gamers zal tellen, waardoor het een veelbelovende markt voor esports wordt.

Investeringsdetails

De investering van een miljoen dollar omvat twee onvoorwaardelijke betalingen van £ 250.000. Bovendien is er een derde tranche van het abonnement van £ 500.000, die afhankelijk is van de onderhandelingen en het aangaan van een bredere commerciële overeenkomst tussen het merk en Guild.

De kans grijpen

Guild Esports erkent de groeiende internationale belangstelling voor esports, vooral in de MENA-regio. CEO Jasmine Skee benadrukt dat deze investering cruciaal is voor het bevorderen van hun visie om het toonaangevende internationale op esports en gaming gerichte mediamerk te worden.

Verdieping van de banden

Guild Esports kijkt uit naar het verdiepen van de banden met het investerende merk, omdat zij geloven dat het een complementair bedrijf is. Dit partnerschap zal Guild Esports helpen zijn positie in de industrie te versterken en zijn aanwezigheid in de MENA-regio te verstevigen.

Meld u aan voor de GI Daily om het laatste nieuws en updates rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws