Nieuws

February 15, 2024

Gesmede camouflage ontgrendelen voor Holger 556: uitdagingen overwinnen en de juiste bijlagen kiezen

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Het ontgrendelen van camo's in Modern Warfare 3 kan soms een uitdagende reis zijn. Het proces van het ontgrendelen van de Forged Camo voor de Holger 556 kan bijvoorbeeld verwarrend zijn vanwege onduidelijke uitleg.

Gesmede camouflage ontgrendelen voor Holger 556: uitdagingen overwinnen en de juiste bijlagen kiezen

De bijlagepuzzel

Een van de redenen waarom het ontgrendelen van de Forged Camo voor de Holger 556 lijkt op het oplossen van een puzzel, is omdat er meerdere bijlagen in het spel zijn die passen bij de beschrijving van het nodig hebben van 25 moorden met een Non-Drill Charge-onderloop. Er lijken echter geen voortgangsupdates te zijn terwijl je moorden maakt met de Holger 556. Dit kan frustrerend zijn, omdat je alle bijlagen in je arsenaal moet testen om de bijlagen te vinden die werken.

Wat is een niet-boorlading-onderloop?

In MW3 verwijst een niet-boorlading naar niet-explosieve hulpstukken. Als je echter de Forged Camo voor de Holger 556 probeert te ontgrendelen, lijkt de vereiste van 25 kills met een Non-Drill Charge-onderloop te worden afgeluisterd. Om deze uitdaging te voltooien, moet je specifieke bijlagen gebruiken.

Hoe de gesmede camouflage voor Holger 556 te ontgrendelen

Om deze hindernis te overwinnen en de Forged Camo voor de Holger 556 te ontgrendelen, heb je twee opties. U kunt de SPW 40MM HE granaatwerper of het Corvus Masterkey shotgun-onderloophulpstuk gebruiken. Het is belangrijk op te merken dat het Corvus Masterkey shotgun-hulpstuk misschien niet het krachtigste wapen is, en dat je mogelijk wordt neergeschoten door sterkere wapens als je dichtbij genoeg probeert te komen om het te gebruiken. Bovendien heeft de Corvus beperkte munitie. Het spelen van de hardcore-modi kan echter nuttig zijn, omdat vijanden beperkte munitie voor hun jachtgeweren en kleinere hoeveelheden gezondheid hebben, waardoor je een betere kans hebt op moorden onder de loop met de Corvus of de SPW 40MM HE-granaatwerper.

Het juiste hulpstuk kiezen

Toen ik verder kwam met de zoektocht, gebruikte ik aanvankelijk de granaatwerper, maar schakelde later over op het Corvus Masterkey-jachtgeweer vanwege het munitieprobleem met de granaatwerper. Aanvankelijk dacht ik dat ik bijlagen zou moeten gebruiken die geen explosieven waren, maar het lijkt erop dat er een bug is die verhindert dat spelers vooruitgang boeken tenzij ze de twee hierboven genoemde bijlagen gebruiken. Sommige spelers hebben gemeld dat de shotgun-bijlage voor hen niet werkte, dus als je hetzelfde probleem tegenkomt, is het aan te raden om bij de granaatwerper te blijven.

Het ontgrendelen van camo's in Modern Warfare 3 kan een uitdagende en soms frustrerende ervaring zijn. Door de tips te volgen en de aanbevolen hulpstukken te gebruiken, kun je echter de obstakels overwinnen en de Forged Camo voor de Holger 556 ontgrendelen. Veel succes!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws