Nieuws

April 28, 2022

FIFA eWorld Cup 2022 Gids voor eSports-weddenschappen

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Een van de langverwachte eSports-evenementen dit jaar is de FIFA eWorld Cup 2022, het meest prestigieuze toernooi in de FIFA eSports-scene. Ja, er zijn veel andere FIFA-toernooien om op te wedden, maar ze trekken niet de slagkracht die bij de FIFA eWorld Cup hoort. In dit artikel kunnen gokkers alles te weten komen over dit aanstaande toernooi.

FIFA eWorld Cup 2022 Gids voor eSports-weddenschappen

Wat is FIFA eWorld Cup?

FIFA eWorld Cup is het grootste eSports-toernooi en de meest begeerde in FIFA eSports. De competitie begon in 2004 als FIFA Interactive World Cup (FIWC) voordat het werd omgedoopt tot FIFA eWorld Cup. Het toernooi wordt georganiseerd door EA Sports in samenwerking met FIFA.

Helaas zijn fans de afgelopen twee jaar teleurgesteld omdat zowel de FIFA eWorld Cup-toernooien van 2020 als 2021 zijn geannuleerd vanwege de pandemie. Maar nu de boel begint af te koelen en zelfs de reguliere sporten worden beoefend, zou de FIFA eWorld Cup in 2022 een comeback moeten maken.

Wanneer is de FIFA eWorld Cup?

Er is geen officiële mededeling van de organisatoren of eSports goksites of er dit jaar een FIFA eWorld Cup zal zijn. Dat gezegd hebbende, zijn er ook geen officiële data waarop het evenement zal plaatsvinden. De organisatoren, EA Sports en FIFA, zullen het waarschijnlijk binnenkort aankondigen als aanvulling op de hype rond het geplande FIFA World Cup-toernooi in Qatar. Het zal zo'n geweldige tijd zijn voor gokkers, want er zullen tal van opties voor voetbalweddenschappen zijn.

Wedden op FIFA eWorld Cup

FIFA is een van de meest populaire eSports in het landschap van sportweddenschappen. Het is ook het populairste voetbalsimulatorspel en overtreft Konami's Pro Evolution Soccer (PES). In de gokwereld is het niet alleen een favoriet van FIFA-enthousiastelingen. Fans van traditionele voetbalweddenschappen komen ook in actie.

Interessant is dat gokkers FIFA-weddenschappen veel veel beter vinden dan wedden op virtueel voetbal. Dit komt omdat de FIFA-videogame een menselijk tintje heeft. Een andere reden waarom FIFA populair is, zijn de graphics en de realistische gameplay. Dit is in tegenstelling tot virtuele sporten, die saaie graphics en gameplay hebben. Ten derde zijn er tal van online gokopties in WK FIFA-weddenschappen. Spelers kunnen inzetten op de winnaar van het toernooi, matchwinnaar, winnaar van de rust/volledige tijd, totalen (goals, kaarten, corners, enz.), handicaps, enz. De laatste is live wedden, ook wel bekend als in-play wedden, dat laat spelers wedden op lopende wedstrijden

Beste FIFA-teams om op te wedden

De FIFA eSports-industrie heeft tientallen FIFA eSports teams, elk kijkend naar de glorie van het opheffen van de trofee. Maar net als in het echte voetbal zijn er topteams en gemiddelde teams. Als gokker ligt de focus op de teams met een hoge kans om te winnen, de teams met A+ pro spelers. Dus wat zijn de beste teams om op te wedden in FIFA eWorld Cup 2022?

Er zijn veel top FIFA eSports-teams om op te wedden. De huidige ranglijst plaatst de in Londen gevestigde outfit Fnatic bovenaan, gevolgd door Tundra Esports, ook gevestigd in Londen. Derde in de lijst met beste FIFA eSports-teams is compLexity Gaming, gevolgd door Rogue, Team QLASH, Ninjas in Pyjamas, VfLWolfsburg, Vitality Ajax Amsterdam eSports en The Imperial.

Bovenstaande teams zijn momenteel de beste, maar voor die tijd kunnen er transfers zijn om de boel een beetje op te schudden. Daarom is het raadzaam om op de hoogte te blijven van de lopende ontwikkelingen.

Wedtips voor FIFA eWorld Cup

Net als bij traditionele voetbalweddenschappen, kunnen gokkers een paar tips gebruiken om hun winkans te vergroten. Dus, wat zijn enkele van de vindingrijke tips bij wedden op FIFA eWorld Cup?

  • Ten eerste is het belangrijk om alle toernooien op het hoogste niveau te volgen die zijn gespeeld in de aanloop naar de eWorld Cup. Deze evenementen geven gokkers een glimp van de huidige staat van FIFA-teams. Met deze informatie kunnen gokkers de sterkte van elk team nauwkeuriger inschatten.
  • De tweede belangrijke tip is om het vermogen van het eSports-team kritisch te beoordelen en niet dat van het echte team dat de eSports-outfit gebruikt. In FIFA eSports is het vermogen van de FIFA-pro-speler het belangrijkst.
  • Het is ook een slim idee om te jagen op online eSports-gokbonussen. De beste eSport-wedsites bieden lucratieve welkomstbonussen voor de nieuwe spelers. Er zijn ook herlaadbonussen, cashback en andere promoties.
  • Kijk ten slotte wat de sites met eSport-wedtips zeggen. Voorspellingen van FIFA-gokkers zijn misschien niet 100%, maar ze kunnen gokkers helpen betere beslissingen te nemen. Het analyseren van de kansen is ook fundamenteel.

Afsluiten

Dat is het, mensen, de ultieme FIFA eWorld Cup 2022 Gids voor eSports-weddenschappen. Aangezien de laatste twee toernooien niet zijn gehouden, komt de FIFA eWorld Cup 2022 met een knal terug. Verwacht een geweldige pool van talent en waarschijnlijk een grotere prijs. In de tussentijd zijn er verschillende lopende en komende FIFA-competities en -toernooien om op te wedden voordat FIFA eWorld Cup wordt aangekondigd.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Mega Incineroar: een game-changer of een competitieve flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: een game-changer of een competitieve flop?

Nieuws