Nieuws

November 7, 2023

Ervaar de spanning van MW3 Zombies: Operatie Deadbolt in Urzikstan

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Modern Warfare 3 introduceert een spannende nieuwe Zombies-modus genaamd 'Operation Deadbolt'. Dit open-wereld, op squads gebaseerde, speler-tegen-omgeving-epos speelt zich af in Urzikstan en biedt een unieke extractieschietervaring. Spelers moeten taken voltooien, de ondode nachtmerries uitroeien en met succes van de kaart halen. Het is een uitgebreide Zombies-ervaring met gloednieuwe mechanica, nieuwe manieren om te spelen en een reeks spannende functies.

Ervaar de spanning van MW3 Zombies: Operatie Deadbolt in Urzikstan

Unieke kenmerken

Met MW3 Zombies kunnen spelers uitrustingen maken met een mix van smokkelwaar en wapens die eigendom zijn van de speler, vergelijkbaar met DMZ. Spelers kunnen ook Operators kiezen en items gebruiken die van game naar game kunnen worden overgedragen, zoals extraatjes, power-ups, veldupgrades, tassen en andere uitrusting. Bovendien worden er unieke veldupgrades ontgrendeld naarmate spelers een hoger niveau bereiken, waaronder Energy Mine, Frenzied Guard, Healing Aura, Frost Blast, Aether Shroud en Tesla Storm.

Aanwinsten en schema's

Twee nieuwe elementen in MW3 Zombies zijn 'Acquisitions' en 'Schematics'. Spelers kunnen deze items oppakken terwijl ze door COD Zombies plunderen en ze gebruiken om speciale items te maken die Pack-a-Punched-wapens upgraden, waardoor ze krachtiger worden. De speciale items heten Aetherium en Aether Tools.

Perk-a-Cola's

MW3 Zombies brengt de populaire 'Perk-a-Colas' uit Call of Duty: Black Ops terug. Deze Perk-a-Cola's bieden spelers verschillende voordelen en verbeteren hun gameplay. De lijst met Perk-a-Cola's in MW3 Zombies omvat Deadshot Daquiri, Death Perception, Elemental Pop, Jugger-Nog, PHD Flopper, Quick Revive, Speed ​​Cola, Stamin-Up en Tombstone Soda.

Munitie-mods

Net als eerdere COD Zombies-spellen beschikt MW3 Zombies over een reeks munitiemods die elementaire upgrades bieden terwijl spelers de ondoden in Urzikstan verslaan.

Gameplay en doelstellingen

In MW3 Zombies is het kerndoel het voltooien van taken, missies, 'Tiers' en 'Acts' terwijl spelers de open wereld van Urzikstan verkennen tijdens de Zombie-apocalyps. De wereld is verdeeld in regio's met verschillende intensiteit en dreigingsniveaus. Spelers hebben de vrijheid om hun eigen pad te verkennen en te kiezen, maar ze moeten voorzichtig zijn om te voorkomen dat ze door de ondoden worden gebeten.

Veel succes met je zombiegevechten!

Bezoek Esports.net voor meer Call of Duty-nieuws.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws