Nieuws

November 9, 2023

Emil Larssen blijft bij het LEC-team van Infinite Reality en zorgt voor stabiliteit en een nieuwe line-up voor seizoen 2024

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Emil "Larssen" Larsson, de midlaner voor het LEC-team van Infinite Reality, heeft een mondelinge overeenkomst bereikt om het komende seizoen bij de organisatie te blijven. Dit komt als een verrassing, aangezien Larssen aanvankelijk in september een overeenkomst zou hebben gevonden met KOI, waarbij zijn contract met nog eens vier jaar werd verlengd. Vanwege problemen in het KOI-Infinite Reality-partnerschap besloot Larssen echter andere opties te onderzoeken.

Emil Larssen blijft bij het LEC-team van Infinite Reality en zorgt voor stabiliteit en een nieuwe line-up voor seizoen 2024

Onzekerheden en onderhandelingen

De beëindiging van de samenwerking tussen KOI en Infinite Reality was voor Larssen aanleiding om de mondelinge overeenkomst over de contractverlenging te verbreken. Eind oktober begon Larssen actief op zoek te gaan naar andere teams, gezien de onzekerheden rond de toekomst van de organisatie. KOI probeerde met spelers te onderhandelen om belangrijke leden van de selectie te behouden, maar de onzekerheden in de organisatiebudgetten maakten onderhandelingen onmogelijk.

Aanbiedingen van andere teams

Larssen, bekend om zijn prestaties en talent uit het verleden, kreeg buiten het seizoen interesse van Excel Esports en andere LEC- en LCS-teams. Teams als SK Gaming, Vitality en FlyQuest overwogen naar verluidt Larssen als basisopstelling. Nu Larssen er echter mondeling mee heeft ingestemd om bij Infinite Reality te blijven, kunnen andere spelers die in de wacht zijn gezet vanwege de beschikbaarheid van Larssen nu worden overwogen.

De toekomst van de oneindige werkelijkheid

Nu Larssen blijft, wil het LEC-team van Infinite Reality zijn nieuwe line-up voor het seizoen 2024 opbouwen. Volgens de GCD hebben toplaner Szygenda en AD carry Comp al een contract tot respectievelijk 2025 en 2024. Jungler Malrang en support Advienne hebben echter contracten die dit jaar aflopen en onderzoeken naar verluidt nieuwe mogelijkheden.

Concluderend brengt Larssen's beslissing om bij het LEC-team van Infinite Reality te blijven stabiliteit in de organisatie en stelt hen in staat zich te concentreren op het opbouwen van hun nieuwe line-up voor het komende seizoen. Het zal interessant zijn om te zien hoe het team presteert en welke nieuwe branding ze zullen introduceren.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws