Nieuws

February 15, 2024

Diablo 4 Season of Blood: X'Fal's gecorrodeerde zegel - Verbeter uw schade naarmate de tijd toeneemt

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

Diablo 4 Season of Blood introduceert spannende nieuwe content, waaronder eindspelbazen, mechanica en unieke items. Een van de opvallende items is X'Fal's Corroded Signet, een voorouderlijke unieke ring die voordelen biedt voor bijna elke klasse.

Diablo 4 Season of Blood: X'Fal's gecorrodeerde zegel - Verbeter uw schade naarmate de tijd toeneemt

X'Fal's gecorrodeerde zegelstatistieken

  • Klasse: Alle klassen
  • Artikeltype: unieke ring
  • Vereist wereldniveau: Wereldniveau vier
  • Effect: gelukkige treffer
    • Je schade-effecten in de loop van de tijd hebben een kans van maximaal 50% om uit te barsten, waardoor 5,0-6,0 schade van hetzelfde type wordt toegebracht aan vijanden in de buurt.

X'Fal's Corroded Signet biedt een lucky hit-bonus, waardoor er 50% kans is op schade in de loop van de tijd, spreuken en effecten. Wanneer de uitbarsting plaatsvindt, krijgen vijanden in de buurt dezelfde soort schade. Dit maakt de Signet bijzonder waardevol voor spelers die schade oplopen in de loop van de tijd, zoals Bleed Barbarians of Fire Sorcerers, omdat het hun passieve schade vergroot.

Het verkrijgen van de gecorrodeerde zegel van X'Fal

X'Fal's Corroded Signet is een uniek item dat kan worden verkregen via willekeurige drops van activiteiten op een hoger niveau in Diablo 4. Het heeft een droppercentage van twee procent, dus spelers moeten voorbereid zijn op een potentieel langdurige sleur.

Om de kansen op het verkrijgen van de Signet te vergroten, kunnen spelers deelnemen aan wereldevenementen zoals Helltides, Legion Gathers en World Bosses. Deze evenementen bieden een hogere dichtheid aan vijanden, mini-bazen en kisten, waardoor de kans groter wordt dat je de Signet vindt. Het is echter belangrijk op te merken dat het niet gegarandeerd is dat de Signet bij deze evenementen wegvalt.

Om in aanmerking te komen voor het laten vallen van de Signet, moeten spelers op World Tier Three of Four spelen. Het wordt aanbevolen om World Tier Four te bereiken om toegang te krijgen tot andere eindspelitems, zoals Mucus-Slick Eggs of Shards of Agony, die handig zijn als je de hardere bazen van Diablo 4 Seizoen Twee moet trotseren.

Hoewel er geen gegarandeerde methode is om de Signet te verkrijgen, is het focussen op wereldgebeurtenissen of nachtmerrie-kerkers het meest efficiënte gebruik van tijd. Deze activiteiten bieden de beste kansen om deze krachtige Unieke Ring te verwerven.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws