Nieuws

February 15, 2024

Destiny 2 Update 7.3.5: verbeteringen aan munitiewapens en meer

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

De komende Update 7.3.5 van Destiny 2 zal een aantal broodnodige verbeteringen brengen aan bepaalde zware munitiewapens die moeite hebben om de concurrentie bij te houden. In een offici毛le blogpost schetste Bungie hun plannen om raketwerpers, granaatwerpers en Caster-Frame-zwaarden te verbeteren.

Destiny 2 Update 7.3.5: verbeteringen aan munitiewapens en meer

Raketwerpers

Niet alle raketwerpers zijn gelijk gemaakt, en twee archetypen, Apex Predator en Cold Comfort, zijn de beste keuzes gebleken vanwege hun hogere schade-output. Om het speelveld gelijk te maken, zal Bungie de Precision Frames en High-Impact Frames polijsten. Precision Frames krijgen twee extra rondes en een schadetoename van vijf procent, terwijl High-Impact Frames ook een toename van de schade zullen zien, met de nadruk op explosies voor een betere add-clear. Bovendien wordt de bonusschade van Bait en Switch, een sleutelfactor in de dominantie van Apex Predator en Cold Comfort, teruggebracht van 35 procent naar 30 procent.

Granaatwerpers

Zware granaatwerpers presteren, ondanks hun wiskundige kracht, niet zo goed als verwacht. Om dit aan te pakken zal Bungie de munitiereserves voor deze wapens vergroten, met tussen de zes en tien schoten, samen met een schadeboost. Spike Grenades zullen echter een nerf ontvangen om het verplichte gebruik ervan te verminderen. Aan de andere kant zullen Heavy Wave-Frame granaatwerpers een aanzienlijke verbetering krijgen, met een 40 procent groter effectgebied en een 20 procent toename van de schade.

Zwaarden met zwenkwielframe

Caster-Frame-zwaarden, een minder gebruikt archetype, zullen ook enige aandacht krijgen in Update 7.3.5. Nu de kosten zijn teruggebracht tot vier energie en de schade met 16 procent is toegenomen, worden deze zwaarden meer haalbare opties. Hoewel Caster-Frame-zwaarden een afstandsaanval bieden, worden ze vaak over het hoofd gezien ten gunste van Vortex Frames of Lament.

De update van 5 maart zal ook verschillende andere aanpassingen en veranderingen bevatten, zoals updates voor de Crucible, wapenverbeteringen en nerfs, en meer. Spelers kunnen verwachten dat de volledige patch-opmerkingen dichter bij het einde van de maand verschijnen. Met deze verbeteringen kunnen Destiny 2-spelers uitkijken naar een meer gebalanceerde en opwindende gameplay-ervaring.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws