Nieuws

February 15, 2024

Destiny 2 PvP Sandbox-revisie: balancerende en op vaardigheden gebaseerde gameplay-updates

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

Sinds de introductie van initiatieven als de Crucible Labs voelde het onvermijdelijk dat de PvP van Destiny 2 op een dag een uitgebreide herwerking zou krijgen. De eerste stap op die reis komt met Update 7.3.5 op 5 maart, waarin alles, van de gezondheid van spelers tot de munitie-economie, wordt veranderd.

Destiny 2 PvP Sandbox-revisie: balancerende en op vaardigheden gebaseerde gameplay-updates

De Sandbox-revisie van de Crucible

De komende sandbox-revisie van The Crucible is bedoeld om de hoofdoorzaken aan te pakken van de problemen die de PvP-ervaring van Destiny 2 hebben geplaagd. Het PvP Strike Team heeft een reeks updates geschetst die zijn ontworpen om de algehele gameplay te verbeteren.

Doelen van de updates

Het Strike Team heeft drie hoofddoelen gesteld voor de komende updates:

  1. Verbeter het inzicht van spelers in de opeenvolging van gebeurtenissen die tot hun dood in een wedstrijd hebben geleid.
  2. Pas de wapensandbox aan om rekening te houden met de verbetering van de algehele spelersvaardigheid.
  3. Verminder het aantal opties met een hoge beloning en een laag risico die beschikbaar zijn voor spelers en maak van het beheersen van primaire wapens een ambitieuze bezigheid.

Veranderingen in de gezondheid van spelers

Om deze doelen te bereiken wordt de gezondheid van de speler verhoogd van 70 naar 100, wat zorgt voor meer granulariteit voor het balanceren van het spel en het verminderen van de relatieve dodelijkheid van meerdere sandbox-elementen.

Afkoelperiodes van vaardigheden

Afkoelperiodes voor vaardigheden in PvP worden bestraft, waarbij een boete van 15 procent wordt toegepast op cooldowns voor melee-, granaat- en klassevaardigheden, en een boete van 20 procent voor supercooldowns. Melee- en supervaardigheden krijgen echter schadeverbeteringen ter compensatie van de toegenomen gezondheid van de speler en de verminderde uptime.

Wijzigingen in primaire wapens

Primaire wapens zullen verschillende aanpassingen ondergaan om hun vaardigheidsplafonds opnieuw in evenwicht te brengen. De kritieke trefferschade van alle primaire wapens, behalve bogen, zal worden vergroot. Bij handkanonnen en SMG's wordt de lichaamsschade verminderd, wat het belang van precisie benadrukt.

Wijzigingen in speciale en zware wapens

Speciale en zware wapens zullen ook worden bijgewerkt om aan te sluiten bij de veranderingen in de gezondheid van spelers. De basisschade van sporengeweren, jachtgeweren, fusiegeweren en glaives zal worden vergroot. Glaives krijgen een versterking van 20 procent voor projectielschade en een versterking van 16 procent voor contactschade. Machinegeweren in het Heavy-slot krijgen een schadetoename van 20 procent, terwijl de ontploffingsschade van zware granaatwerpers met vijf procent wordt verminderd.

Speciale munitie-economie

De speciale munitie-economie zal een aanzienlijke verandering ondergaan. Spelers beginnen elke wedstrijd met twee kills aan speciale munitie, maar zullen tijdens de wedstrijd niet langer met meer respawnen. Speciale munitie wordt toegekend via een op punten gebaseerd systeem, waardoor moorden, assists en objectief spel worden aangemoedigd. Het doden van speciale en zware wapens draagt ​​niet bij aan de meter, en speciale munitie zal niet langer vallen bij overlijden.

Toekomstige updates

De sandbox-revisie is nog maar het begin. Het PvP Strike Team is van plan aanvullende aanpassingen te maken op basis van feedback van spelers. De komende weken worden er meer aankondigingen verwacht over beloningen, afstemming van de spelmodus en matchmaking.

Conclusie

Met de komende sandbox-revisie en specifieke balansupdates gaat de PvP van Destiny 2 een nieuw tijdperk in. Spelers kunnen uitkijken naar een meer gebalanceerde en op vaardigheden gebaseerde gameplay-ervaring. Zet 5 maart in je agenda en bereid je voor op een duik in de opwindende veranderingen!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws