Nieuws

February 15, 2024

De Zap Gun: een krachtig verdovingswapen voor het overwinnen van uitdagende vijanden in Lethal Company

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

De Zap Gun is een wapen dat je in Lethal Company kunt kopen en waarmee je vijanden kunt verdoven. Het kost 400 credits en biedt een tijdelijk voordeel in gevaarlijke situaties.

De Zap Gun: een krachtig verdovingswapen voor het overwinnen van uitdagende vijanden in Lethal Company

Belangrijke informatie en statistieken

 • Kosten: 400 studiepunten
 • Gewicht: 11 pond
 • Effect: verlamt vijanden wanneer de straal op hen wordt gericht

Wanneer moet u de Zap Gun gebruiken?

De Zap Gun is vooral effectief tegen bepaalde wezens en objecten in Lethal Company. Het kan voorkomen dat de Jester stopt, Torentjes tijdelijk uitschakelen en ervoor zorgen dat Boswachters hun bondgenoten laten vallen. Hier is een volledige lijst met wezens en objecten die door de Zap Gun worden beïnvloed:

 • Narren
 • Braken
 • Boswachters
 • Bunker-spinnen
 • Stampers
 • Oogloze honden
 • Snare vlooien
 • Het hamsteren van spinnen
 • Hygroderes
 • Spore hagedissen
 • Gemaskeerd

Het is belangrijk op te merken dat de Zap Gun niet effectief is tegen wezens zoals de Manticoil, Roaming Locust, Circuit Bee, Earth Leviathan en Ghost Girl.

Hoe het Zap-pistool te gebruiken

Om de Zap Gun te gebruiken, moet je eerst het gebied scannen om doelen te vinden. Zodra een doelwit is gedetecteerd, houdt u de linkermuisknop ingedrukt om een ​​elektriciteitsstraal af te vuren die zich op de vijand hecht. De balk moet in stand worden gehouden door naar links en rechts te kijken om de verbinding te behouden. Als de verbinding wordt verbroken, zal de vijand weer mobiel worden. De Zap Gun gaat bij continu gebruik 60 seconden mee.

Teamwerk en strategieën

De Zap Gun kan een waardevol hulpmiddel zijn in combinatie met andere wapens en teamwerk. Als je bijvoorbeeld een vijand verdooft met de Zap Gun, kan een bondgenoot hem aanvallen met een wapen zoals een schop of een stopbord. Deze combinatie kan bijzonder effectief zijn tegen doodbare vijanden. Bovendien wordt de spin permanent uitgeschakeld als je de Zap Gun op een Bunker Spider gebruikt en een vriend hem vijf keer met een schop laat slaan terwijl hij er met de Zap Gun op zapt.

Waar kun je het Zap-pistool krijgen?

Om de Zap Gun te kopen, ga je naar de scheepsterminal in Lethal Company en communiceer je ermee. Typ 'store' om toegang te krijgen tot de beschikbare items en je zou de Zap Gun in de lijst moeten vinden. Normaal gesproken kost het 400 credits, maar tijdens een wedstrijd kunnen er af en toe kortingen zijn.

Conclusie

De Zap Gun is een krachtig verdovingswapen in Lethal Company dat een tijdelijk voordeel biedt in gevaarlijke situaties. Gebruik het strategisch, in combinatie met andere wapens en teamwerk, om uitdagende vijanden te overwinnen en je overleving te verzekeren.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws