Nieuws

November 1, 2023

De veranderingen in CS2-rangen begrijpen: een gids voor het beklimmen van de klassementen

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

CS2 heeft een nieuw classificatiesysteem geïntroduceerd met enkele belangrijke verschillen ten opzichte van CS:GO. Als je hogere CS2-rangen nastreeft, is het van cruciaal belang om deze veranderingen te begrijpen voordat je je in competitieve wedstrijden stort. Dit artikel geeft je aanwijzingen, tips en trucs om je te helpen je wedstrijdklim op het goede spoor te beginnen.

De veranderingen in CS2-rangen begrijpen: een gids voor het beklimmen van de klassementen

Veranderingen in CS2-rangen

Het nieuwe CS2-ranglijstsysteem brengt aanzienlijke veranderingen teweeg in vergelijking met CS:GO. De meest opvallende verandering is het verwijderen van benoemde niveaus zoals Silver, Gold Nova of Global Elite. In plaats daarvan gebruikt CS2 nu een transparant ELO-systeem, waarbij één getal het totaal aantal punten vertegenwoordigt dat je hebt verdiend om het klassement te beklimmen.

Een andere grote verandering is de introductie van twee afzonderlijke klassementen: Competitive en Premier.

Competitieve CS2-rangen

Competitieve CS2-rangen functioneren op dezelfde manier als CS:GO. Nadat je een bepaald aantal plaatsingsspellen hebt voltooid, word je op basis van je rang in wedstrijden geplaatst. In tegenstelling tot voorheen is je rang in Competitive CS2 echter niet langer een algemene rang voor alle kaarten. In plaats daarvan heb je een aparte rang voor elke kaart waarop je hebt gespeeld.

Deze CS2-rangen worden geleverd met individuele klassementen voor elke kaart. Als je tijd hebt besteed aan het beheersen van een specifieke kaart, zoals Nuke, kun je je beoordeling laten zien op het Nuke-klassement in Competitive CS2.

Premier CS2-rangen

In Premier CS2 heb je de mogelijkheid om een ​​algemene rang voor je gameplay na te streven, vergelijkbaar met hoe het was in CS:GO. Premier introduceert echter een draft pick/ban-systeem in toernooistijl voor kaarten, dat lijkt op de strategieën die door CS2 Pro-spelers worden gebruikt in professionele wedstrijden.

De rang die u behaalt in Premier CS2 wordt uw CS-beoordeling genoemd. Het wordt ontgrendeld na het winnen van je 10e Premier-wedstrijd en is niet langer verdeeld in rangen zoals in CS:GO. In plaats daarvan gebruikt CS2 nu een ELO-systeem variërend van 0 ELO tot 35000 ELO, onderverdeeld in 7 kleuren. Raadpleeg de onderstaande tabel voor meer gedetailleerde informatie om te zien hoe uw CS2-rangen zich verhouden tot CS:GO.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws